Protherm Panther 24kW vypína

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
cabernet

Protherm Panther 24kW vypína

#1 Příspěvek od cabernet »

Nazdar majstri,

prosim o radu. Kotol sa po urcitoom case pevadzky cca do 20 minut vypne tak, ze vobec nesvieti display. Potom staci len vypnut a opat zapnut hlavny vypinac a situacia s opakuje. Opravil som studene spoje na doske zdroja a tiez na elektronike SIT spolu s vymenou kondenzatora 470n a kontrolou ostatnych kondenzatorov.

Dakujem.
Zaky

#2 Příspěvek od Zaky »

Co je v tom za elektroniku od SIT? Nahraj sem kdyžtak fotku. Měl jsem takhle jednu SITku na opravu, byl na ní tepelně závislý MCU, jak se ohřál, tak se kousl. Nebyl zamčený, vydumpoval jsem ho za studena a nahradil novým. Snad to tak komplikované mít nebudeš.
cabernet

#3 Příspěvek od cabernet »

Je tam pouzita SIT 537. Myslis, ze popisovanu poruchu (vypnutie kotla a zhasnutie displeja) moze sposobovat prave zavada modulu SIT a nie zdrojova doska v prednom paneli?
Zaky

#4 Příspěvek od Zaky »

Může to způsobovat oboje, zdrojovou desku by snad mělo být možné přezkoušet výrazně snáze. Každopádně deska, co jsem na ní měnil MCU byla úplně jiný typ.
cabernet

#5 Příspěvek od cabernet »

Nemate prosim niekto servisny manual ku tomuto kotlu, resp. podobnemu modelu tejto znacky?
Dakujem.
kaja4

#6 Příspěvek od kaja4 »

V žádném případě zapalovačka SIT 537ABC nemůže ovlivnit zhasnutí displeje.Ten je totíž napájen z řídící elektroniky.Těch pantherů je několik versí.Jakou máš?
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“