Fotokuprextit s modrou folií na povrchu
Moderátor: Moderátoři
Fotokuprextit s modrou folií na povrchu
a chtěl bych se zeptat, zda máte zkušenosti s fotokuprextitem s modrou folií na povrchu od slona?
Doteď jsem používal ty v tom černém pytlíku a byly OK, ale už nejsou.
Chci se zeptat, jaké s "modrými" máte zkušenosti a jestli jste měnily nějak postup (změna času osvícení apod.)
Díky.
Ten kuprexkart se akorát nedá stříhat(uštipuje se). Musím ho z obou stran rejpnout a pak zlomit. Vrtání tupějším vrtákem je taky docela problém - na druhé straně se při dovrtávání vytrhne kousek materiálu a pak je tam takovej trochu kráter.
Teď koukám na ty z GME a když píšou FR4,tak by to opravdu měl být kuprextit ovšem cena kupodivu nízká.
Já už jednu desku měl
http://www.gme.cz/cz/fotocuprextit-300x ... 1-119.html
a vůbec se mi nepodařilo osvítit předlohu. bylo to vidět jen částečně.
Já hloupý jsem to nikde nevyzkoušel, a hned na ostro jsem dělal takhle velkou desku a nevyšlo to, tak teď se chci zeptat právě na ty zkušenosti.
Osvěcoval jsem to stejně jako ty v tý černý obálce.
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Používám negativní fotokuprextit za poloviční cenu s výrazně vyšší kvalitou. Doba osvitu asi 10x kratší než původní desky z GM (GES).
- frantajetel11
Já už jenom dopotřebuju sprej POZITIV co mám doma a asi najedu taky na ty negativní
To jezevec: nezkoušel jsi s tím negativem nanášet tu fólii, jak to maj v návodu? Nebo kupuješ hotový desky?
Re: Fotokuprextit s modrou folií na povrchu
rkozeluh píše:od slona?
Má to být mamut.
Re: Fotokuprextit s modrou folií na povrchu
Habesan píše:Má to být mamut.
A není to fuk?
S predchozim fotokuprakem sem mel zkusenost takovou, ze stacil osvit asi 15min z 25cm, sklicko sem mel tensi asi 2mm. To byl asi ten s cernou folii. Taky uz po osvitu byl slabe videt motiv jeste pred vyvolanim, zatim co u modraka sem an te desce nevidel nic...
Pouzivam doma fotocestu jen obcas, tak se nechci matlat se sprejovanim a ocekaval sem, ze s koupenou deskou to bude v pohode. Na ten pozitiv system existuji pripravene desky?