To bych určitě mohl. Mám v plánu se porozhlédnout po fóru když už vím že se to tu probíralo, leda že bys mi chtěl ulehčit práci a víš z hlavy kde je problém a jak mu předejít

Zatím jsem neměl moc času o tom vyloženě pátrat, tak jsem jen vyčmuchal že rád odchází nějaký IO ve zdroji a závada se projevuje tím, že TV naskočí až poněkolikáté než se TV zahřeje a stabilizuje se. Jediná pomoc je výměna toho IO. Z toho co jsi tu teď napsal předpokládám že ten IO odchází kvůli nějakým přepěťovým špičkám a dá se tomu tudíž předejít. Je to tak nebo je v tom ještě něco?
Každopádně jsi mi nevědomě pomohl ještě s něčím. Mám tu TV Thomson 29DX400 S, 464/ETC210 EU, z +- stejné doby, která vykazuje dle popisu stejný typ závady. Zatím jsem si stáhl dokumentaci ale ještě do ní nekoukal. Třeba tam bude stejný typ poruchového IO, takže bych mohl jít najisto. Teď už je ale ve stavu kdy ani nenaběhne do plného provozního režimu a při pokusu o náběh VN části slítne a blikáním LED indikuje chybu 4x2 bliknutí, pak se pokusí o nový náběh. Není to to samé?