Zlomenina vřetenní kosti-následky a rehabilitace
Moderátor: Moderátoři
Zlomenina vřetenní kosti-následky a rehabilitace
chtěl jsem se zeptat, jestli nemá někdo praktickou zkušenost se zlomeninou horního konce radia (vřetenní kost u lokte).
Doba léčení, bolestivost, následky, za jak dlouho je možno normálně fungovat....
A kutilmile - nelituju tě
Neměl jsem nikdy nic takového, takže nevím nakolik je toto běžné. A roků už mám taky dost. Tak proto takový dotaz.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Poté ti naordinuje cvičení, k tomu třeba i další (elektroléčba, masáže, atd.). Více méně záleží na kvalitě doktora a možnostech konkrétního zdrav. zařízení.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
A kutilmile - nelituju tě
Stefan31
použil som domácu bravčovú masť, varenie koreňa do doby odparenia vody, ten zbytok ako na obrázkoch. A nech nikto po Tebe nechce, aby si mal ruku plne funkčnú po týždni-dvoch...tak hodne zdaru.
Stefan31
badoch píše:No do práce se moc necítím, ale musím, už teď mám problémy, to je ten kapitalismus.
Musí se akorát umřít!!! Já jsem si před 10 lety taky říkal, že musím udělat to a ono co jsem slíbil, nebyl čas dojít k doktorovi a málem jsem skončil na Krchově a následky do konce života. Tvoje rozesraný zdraví ti žádnej kapitalista nezaplatí a zpátky nevrátí. Tuhle zkušenost si musí každej prožít a přehodnotit sám.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!