Falešný příznak odpojení internetu.

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Brozicek

Falešný příznak odpojení internetu.

#1 Příspěvek od Brozicek »

Někdy od posledních aktualizací W10 (verze 1607) pozoruji na ikonce internetového připojení po nějaké době práce příznak odpojení sítě - viz obrázek ikonky s křížkem. Internet je přitom normálně bez problému připojený. Jedná se o připojení stolního PC kabelem na WiFi router. Po restartu je vše OK a po chvíli opět naběhne ten příznak nepřipojeno.
Připojení WiFi Notebooku na stejný routr má obvyklou ikonku síly signálu a toto připojení je bez problému.

Co může být příčinou toho falešného hlášení "nepřipojeno".
Přílohy
Hlášení nepřipojeno.jpg
(2.81 KiB) Staženo 108 x
konosuke

#2 Příspěvek od konosuke »

příčinou je W10, nepoužívat, zbabraný padělek
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
warp

#3 Příspěvek od warp »

Nevytvořilo se něco jako další připojení, např. teredo tunnel, VPN, nějaký jiný virtuál ? který je ale nepřipojen, proto ta ikona. Podívej se na všechna připojení, měl jsem to na Win7 při nepřipojeném VPN.
Brozicek

#4 Příspěvek od Brozicek »

warp píše:Nevytvořilo se něco jako další připojení, ....

Před chvíli jsem udělal restart PC, a jak jsem psal, ten červený křížek v ikonce internetu po zapnutí nebo restartu není. Zkusím vysledovat nějakou souvislost, zda se křížek zobrazí po nějaké "akci", nebo zda se zobrazí zcela nahodile.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“