Software a navrh DPS.
Moderátor: Moderátoři
Software a navrh DPS.
dale mi rekni kterej amater dela desky 50x50cm? ty jo? jeslti ano tak uz nejsi amater a uvazoval bych o obzive
proc je eagle delo na komara? ten soft je vicemene jednoduchy,tech par zakladnich prikazu(tlacitek) musi pochopit i megalama!!! nehlede nato ze ovladani ikonkama je velmi jednoduche,formica je v tom ohledu trochu jinde,osobne mi nesedi to trapny menu.
ziki18 píše:Takze som to navrhol v eagli...Ale vyslo to ako obojstranna doska..Neda sa to neako spravit na jednostranu?Alebo su velke problemy s obojstranymi?
?? jak oboustranna? co sis navrh to mas,kdyz chces jednostranou tak si udelej jednostrannou,celkem nechapu co po nas chces...jeste rekni zes pouzival autorouter
jestli si desky nebudes nechavat nekde delat,nebo to nemas moc titerny,tak s tim ani problemy nejsou,ale proc delat oboustranny,kdyz mas nekolik desitek soucastek? jak to mas vubec velky?
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy