Sháním výstupní trafo 1PN676 51 rádio Dana

Přístroje, součástky, náhradní díly. Náhrady součástek, kompatibilita apod.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Jenys
Kontaktovat uživatele:

Sháním výstupní trafo 1PN676 51 rádio Dana

#1 Příspěvek od Jenys »

Zdrávím a mám prosbu, zda by někdo něměl doma navíc výstupní transfomátorek pro rádio Dana, nebo vráček tohoto rádijka. Já mám u toho svého ulomený bok a slepení moc nedrží, potřebuji ho převinout. Možná by stačila i jen ta kostřička. Ta má otvor 4x4mm. Děkuji předem za nabídky. Honza. http://www.oldradio.cz/ts2711.htm
Naposledy upravil(a) Jenys dne 22 říj 2016, 22:12, celkem upraveno 2 x.
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jezevec »

Proč si tu kostřičku nevyrobíš?
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Jenys »

Je to bakelit a chtěl bych zachovat původnost. To snad už nějak vylepšit to slepení. Ale kdyby bylo celé tráfko origo, tak by to bylo lepší. Tohle se zdá být trochu jiné původními vývody, než je v jiném kusu Dany. Nevíš náhodou co je to za průměr toho drátku? nemám mikrometr, jen starou šupléru a tam moc nepoznám rozdíl mezi 0,15 a 0,18. Doma mám jen 0,15 a tam je při stejné délce větší odpor než je v servisním návodu, tak by to právě mohla být ta 0,18. Já to šuplérou změřím asi 0,15, ale...
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od jezevec »

To radio neznám, ale pokud je kostřička z bakelitu jde slepit dvousložkovým epoxidem.
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Jenys »

Asi ho budeš znát, je to tohle: http://www.oldradio.cz/ts2711.htm

Tam je problém s lepením, že jsou to malinké plochy a při navíjení je na to pak trochu tlak do boku a tím to trpí na odlomení. Ale již jsem jedno celý trafo sehnal, takže již je problém vyřešen a děkuji za snahu pomoci.

Edit:Tak se moc omlouvám, ale to tráfko je budící co jsem sehnal, takže stále poptávám výstupák, to budící bych rozebral jen v případě nouze. Achjo. :(
Odpovědět

Zpět na „Sháňka po přístrojích, součástkách nebo náhradních dílech“