Ukončení kabelu CYKYLO ve stropě

Vše co se týká silnoproudu.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Celeron

#16 Příspěvek od Celeron »

VonBahnhof píše:Moc to prožíváš... Ať už v paneláku, nebo do rákosáku, stačí kabel zamáznout stavebním lepidlem (na obklady, polystyren...) a drží to dostatečně...

Nojo, stavební lepidlo. :roll: A budeš to držet, dokud nezatvrdne. To bych si moc nevydělal. :wink:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
workhard
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od workhard »

Něco tam šprajcneš. Jsi nikdy nebyl na stavbě?
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Celeron

#18 Příspěvek od Celeron »

workhard píše:Něco tam šprajcneš. Jsi nikdy nebyl na stavbě?

Ne, v poslední době asi jen tak 2 - 3 x týdně. Na stavbě se klacek cca 2,4-2,6 m dost blbě hledá.
Zvláštní, co tady je obhájců složitých řešení jako shánění vody, míchání sádry, stavebního lepidla a pod, když s bateriovkou, vrutem a kabelovou příchytkou to do rákosáku trvá asi tak 10 sekund a do betonu s SDS-kou asi 30 a dál si toho nemusím všímat. :wink:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Cowley

#19 Příspěvek od Cowley »

Převzal jsi otěže vlákna, Celerone? :) Autor vlákna dostal odpověď na to, co potřeboval a je jen na něm, jak s tím dál naloží...

Ukotvení na "šroub" na koncové místo je i podle mé praxe nejlepší řešení. Nic mě nenaštve víc, když na stavbu přijdu příště a ten rádoby minule dobře přichycený vývod na sádru, lepidlo nebo cokoliv jiného někdo během dalších dní někdo strhnul a aktivní zedníci nahodili stěnu (strop) tak jak to zůstalo.
Odpovědět

Zpět na „Silnoproudá technika“