Slabý audio výstup z tape decku

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
cputakt
Kontaktovat uživatele:

Slabý audio výstup z tape decku

#1 Příspěvek od cputakt »

Zdravím,mám deck Technics RS-B50 a oproti třeba CD přehrávači hraje o dost slaběji když přepínám mezi vstupy.Podle mě to není chyba ale uvažoval jsem že bych ten rozdíl trošku srovnal.
Měl jsem zapojený i tuner Tesla M710t a ten hraje taky o dost slaběji ale v Technicsu jsou trimry tak jsem zkoušel jestli se něco změní.otočil jsem tam i zpět jak při přehrávání tak i u nahrávání ale žádný rozdíl se nekonal. Schéma nemám ani jsem ho nenašel tak jen jestli nevíte k čemu ty trimry jsou.
http://pcman.rajce.idnes.cz/RSB50/#IMG_ ... 171651.jpg
Eleman

#2 Příspěvek od Eleman »

Ono to u toho trimru je nejspíš napsané. Kdybys to vyfotil mírně zprava, tak by to bylo vidět. Dokumentace je na Táně, ale stahni si to sám.
Jo a nezapomeň roztočit nejlépe úplně všechno :roll: :lol:
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
konosuke

#3 Příspěvek od konosuke »

Jaký zesil jím krmíš ? nešlo by trochu upravit odporové děliče u vstupu TAPE zesilovače ?
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
cputakt
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od cputakt »

Trimry jsem vrátil jak byly,hraju na DPA 380 a předek je pasivní přepínač vstupů s regulací hlasitosti AURA V1K tam není co upravit.Asi se na to vykašlu.
konosuke

#5 Příspěvek od konosuke »

I see...na tošíbce SB-M22 to šlo
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
cputakt
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od cputakt »

U toho nalevo je napsáno -40db ADJ.
ta Toshiba je integrovaný zesilovač u té aury nic není a ani nechci něco měnit.Je tam jen zapnutí/vypnutí fyziologické regulace a vypnutí regulace hlasitosti.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“