Stavebnice CHIPON 2
Moderátor: Moderátoři
-
petrs22
Stavebnice CHIPON 2
Dík za info.
Petrs
Re:
Samotnou stavebnici nemám ale ten zavaděč od chipona2 jsem používal v pic 16F876 a fungoval celkem dobře,ale dokud byl můj program v první stránce programové paměti tak to fungovalo,ale jak byl jinde nebo delší tak už samotný program nejel,ovšem samotný zavaděč ano.Můžete zkusit ten bootloader http://www.etc.ugal.ro/cchiculita/softw ... loader.htm mám ho otestovaný v pic 16f876 a funguje spolehlivě.
-
tmz
CHIPON2
-
petrs22
Stavebnice CHIPON 2
-
tmz
chipon
BTW buček, že prodává DPS za 50,-? Tak to sem se s tim nemusel patlat, i když v KTE ji měli za 175,-
-
petrs22
Stavebnice CHIPON 2
-
tmz
- Přílohy
-
chipon2_pcb.jpg- úprava
- (62.94 KiB) Staženo 213 x
-
petrs22
Stavebnice CHIPON 2
Takže díky moc za radu.
petrs22
Re: Stavebnice CHIPON 2
Ten CHIPON 1 by me zajimal, je nekde na webu k dispozici stavebni navod? Chtel jsem si koupit z webu KTE celou edici cd-romu s casopisy v PDF ale ta firma uz bohuzel nefungujepetrs22 píše:Já mám použit ten procesor, který předepisuje autor, tedy 16F877, tuším 20 MHz, vše jsem proveřil, na tom zapojení MAX 232 nic není, jsou tam jenom čtyři kondíky (mám tantaly), zkoušel jsem a měřil tišťák a prostě nic. Přitom pokud do ty stavebnice píchnu přes ICSP konektor jinej programator, tak programuju v pohodě. Takže nevím, zkoušel jsem to na WIN XP i 2000,tak ještě možná ještě na W98. Škoda, protože ta stavebnice i ty texty k tomu jsou dobrý, mám postavenýho i CHIPONA 1, ten je vůbec skvělej pro toho, kdo chce začít s procesorama.