Vtipy, vtipné články a odkazy (odděleno, uzamčeno)
Moderátor: Moderátoři
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
galerie cti EB
- Přílohy
-
fl.jpg- (21.38 KiB) Staženo 55 x
- Přílohy
-
spojler.jpg- (75.02 KiB) Staženo 45 x
-
pc-box.jpg- (82.15 KiB) Staženo 42 x
-
kostra.jpg- (110.01 KiB) Staženo 29 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Až takhle jednoho krásnýho odpoledne dovnitř nakráčí místní flákač a ožrala Johny, samozřejmě nadrátovanej jak slíva a už od dveří huláká:
"Morgensterne, ty stará židovská vykopávko, udělám ti kšeft! Objednávám si u tebe hedvábnej tkaloun dlouhej přesně od špičky tvýho špinavýho židovskýho čumáku až ke špičce tvýho zasmrádlýho židovskýho ču.ráku!"
V krámě jsou samozřejmě lidi, každej hledá kam by se zašil, aby se po něm Johny nevozil - ale starej Morgenstern se jen uculí a optá se:
"Johny, to objednáváš tady, před svědky?"
"No to si piš, ty stará vykopávko, že si to vobjednávám!"
"Dobře, Johny, zítra to máš doma!"
A taky jo, další ráno, ještě se ani nerozednilo a u Johnyho před domem je najednou kravál jako někde na nádraží.
Johny kouká a na plácku před barák mu jeřáb sundává z dalšího náklaďáku vooobrovskou bednu a když je bedna dole, přijede další náklaďák s druhou. A aby toho nebylo málo, ještě třetí, čtvrtej a pátej náklaďák - a z toho vyleze Morgenstern, v ruce papír a huláká:
"Johny, pojď si to převzít, celou noc jsem to počítal a radši třikrát, abych se nesplet a neošidil tě!"
"Morgensterne, co to tady u čerta vyvádíš, co to sem taháš?"
"No to je ta tvoje objednávka, dlužíš mi za to i s velkoobchodní slevou 250 000 dolarů, protože sis toho včera před svědkama objednal 7 300 kilometrů. Ona totiž sice špička mýho čumáku je tady v Chicagu, ale špička mýho ču.ráku leží už půl století pochovaná v synagóze v Bydgosczi - a to je v Polsku!!!"
A kutilmile - nelituju tě
PixelOrgy píše:Skoro stejne jsem mel namontovanou PIII, byla to atypicka deska z jakyhosi dellu a nikam nepasovalatakze do krabice a bylo po problemu
Kvůli rozměrům mám udělaný case z 8mm překližky
- Přílohy
-
PC2.jpg- (38.61 KiB) Staženo 27 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
A Zeman na to: "Ale né, my to vzali druhou stranou".
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Přílohy
-
brzdy.jpg- (74.75 KiB) Staženo 29 x
-
zem+ovc.jpg- (33.25 KiB) Staženo 22 x
-
win10.jpg- (21.97 KiB) Staženo 24 x
-
chladic.jpg- (88.31 KiB) Staženo 73 x
..