Ze je to saskin tak urcite ide pocitat bednu na subwoofer. A asi do bude kvader ze??? Dve strany su urci a tretiu vypocitaj alebo ak mas problem s linearnou rovnicou s jednou neznamou tak sa nemame o com bavit...inak davas skutocne zaujimave otazky...v prvom rade si urci rozmer cela...ten bude tany priemerom reproduktora + nejake cm navyse...vies asi ake to chces mat vysoke...a hlbku vypocitas...ak by si mal otazku ako sa pocita objem kvadra tak je V = a.b.c (dakuj bohu ze som taky dobrak )
Inak saskin aby si nas chapal: nikto ta tu nechce zjebavat ale tvoja terminologia a formulacia otazok...obsac mi z toho pada sanka...takze potom sa necuduj tym reakciam...
To je dobře. Ale můžeš být v pohodě. Tady na bastlírně je takových borců víc, pokuď se má člověk čemukoliv věnovat musí neustále shromažďovat informace z daného oboru. Elektrotechnika je mimo jiné především o matematice a to o poměrně složité matematice, když jsem se to učil, taky jsem na to zíral jako puk, takový Besselovy rovnice a funkce......