NOZ a právo na "zapomenutí" uživatele (odděleno)
Moderátor: Moderátoři
- Jeejda_teda_puvodne
NOZ a právo na "zapomenutí" uživatele (odděleno)
Já i nadále již nesouhlasím s uveřejňováním mých příspěvků, a tedy ani s obnovením ze zálohy pro veřejnost (uděluji vyjímku pro tento jediný můj příspěvek). Je mi trochu líto že to tak dopadlo a že blbost druhých odnášejí hlavně ti, kteří mozek mají, ale mám jenom jedny nervy a už mi to stačilo.
- Jeejda_teda_puvodne
- Jeejda_teda_puvodne
Já jsem tedy žádný takový pocit (myslím nějaké exhibování apod.) z tvých příspěvků neměl, ale chápu že vystoupení některých lidí v diskuzích dokáže člověka, který se snaží opravdu pomoci radou, silně znechutit. Před delší dobou se mi stalo něco podobného, když jsem si dovolil na jednom fóru kolem fotografování doporučit lidem, kteří forum zahlcovali naprosto primitivními dotazy, osvědčenou literaturu aby si pochopením že fotografický proces je vlastně kresba světlem ujasnili jak je to s časem a clonou. Strhla se lavina útoků na mne a často s názory "já na to mám abych si pořídil drahý aparát a nemusel něco studovat jako nějaký chudák" apod. No a to už byla jedna z posledních kapek pro správce toho webu a zavřel to.
Je to škoda jak už tu bylo řečeno, ale i tak děkuji jak za snahu poradit tak i za svolení pro admina.
"Záloha se dělá každých 24hodin, všechno starší už neexistuje."
Uvádím to jen jako informaci pro ostatní, aby se jim nestalo to co mně - zkrátka moje blbost že jsem si ty příspěvky nevytiskl do pdf abych je měl pro případ pozdější potřeby.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Jeejda_teda_puvodne
Ale opravdu nemám náladu se tu hádat v diskusích o zákonech, a ani admin ne, taky to nemá jednoduchý. Najít a přečíst si ten zákon můžeš sám.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
BTW, co na to suše řekl můj právník : "V zákonech je spousta nesmyslů."
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Přesně tak. Dělám také správce jistého fóra kde začali mizet příspěvky ve velkém. Dvě dámy se prostě pohádaly a začaly svoje příspěvky mazat několik měsíců zpět. Jde o to, že díky tomu příspěvky ztratily návaznost na sebe a souvislosti. Dostaly několika měsíční BAN a byl klid, zákon - nezákon.ZdenekHQ píše:Pokud se tahle praktika stane běžnou realitou ... nebude co zálohovat... .
- Jeejda_teda_puvodne
Zkuste někdy aspoň občas brát život jaký je a neposuzovat a neškatulkovat lidi kolem sebe, nezpochybňovat jejich rozhodnutí, nedehonestovat lidi za právo se vůbec nějak rozhodnout, neprosazovat za každou cenu jen svoji vůli a svoje představy a zkusit se vcítit do potřeb a představ lidí okolo sebe... uleví se v důsledku i vám samotným, a možná objevíte i něco, co vám předtím unikalo. Buddhisté mají jednu takovou poučku - praví, že vše co se děje se děje správně, protože kdyby to nebylo správně, tak by se to prostě a jednoduše nedělo. Je v tom kus moudrosti a pravdy.
Soemtron: Neboj, žádal jsem admina i o zrušení účtu / loginu.
Mějte se, jdu. Přeju štěstí a pohodu všem.