Vypalování DVD, CD, čím raději pálíte?
Moderátor: Moderátoři
- Gringo_Joe
- Gringo_Joe
Duvsan píše:Ak je šanca urobiť to 1-2 krát, vždy lepšie to skúsiť, než kupovať nové CD (i napriek ich nízkym cenám).
Když odhlédnu od nesmyslnosti takové věci z principu fungování a také z důvodu zanedbatelné ceny dnešních CD-R, která je mezi 6 - 15 Kč, tak se zeptám - vy si ceníte svých dat méně než je pár korun za nové CD-R? Jaká by asi byla spolehlivost uchování dat na takto "oblbnuté" technologii?
PS: moje první vypalovací CD jsem pořídil v roce 1996 za 300 Kč
potřebuju vypálit adio cd, ale aby tam nebyl žádný zvuk, je to do autorádia kde na signálovou cestu je přiveden signál z bt modulu. Rádio nemá aux a tohle je jedinné řešení. Signál v autorádu je aktivní jen pokud optika čte cd. Na youtube jsem sice našel NO SOUND, ale není to ono, chtěl bych, aby to mělo rovných 74 min. Napadlo mě ještě zapnou zachytávání zvuku, ale nemít tam zapojený mikrofon.
Nebudu tu psát co dělá prázdné cd v mechanice...
Děkuji za případné rady.
Mám win7 s žádnými programy pro pálení cd, vše dělám v WMP
Ale to rádio mi pripadá nejaké divné. Nepoznáš nejakého elektrikára, že by sa naň pozrel?
- serviceman
Duvsan: Není divné, jen prostě nemá aux in, jedině emulátor cd měniče a nebo telefon, ale ten zvuk... prostě to není ono.
Takhle mi to vyhovuje.
Tenhle jsem si tam dal, nejde vidět a funguje dobře i jako hands free...
http://www.ebay.com/itm/like/3315533646 ... RTM1763582
Ano mohl bych si tam dát nějaké rádio s usb, sd a i bt, ale originál je originál a všechny ty nové rádia svítí jak vánoční stromek a to já nemusím.