Elektronicke knihy - Ebook
Moderátor: Moderátoři
Ja mám niečo lepšie !
Zvláda to simuláciu čohokoľvek aj zapojení s mikroprocesormi. Ale nieje to žiadna simulácia že vidíš len stav registrov ale všetko vidíš naživo takže zariadenie môžeš plne obsluhovať mačkať tlačítka , obsluhovať LCD display , dokonca ak je v zariadení použitý reprák tak v simulácii ti ho nahrádza PC-Speaker ! Je tam množstvo súčiastok TTL,CMOS,uPC,A/D,analog,discrete.... ! Skutočne profi nástroj dokonca by som povedal že je omnoho lepší ako OrCAD ! Mám ho osobne oskúšaný a je plne funkčný !!! Ak sem dá dakto niekto aspoň 1/3 tých kníh čo som písal hore okamžite sem dávam odkaz !!!
JA tie knizky nepotrebujem, ja viem kde su a ked budem potrebovat, tak ich stiahnem.
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
-
SiselCz
Jak obejit rapidshare
pozn: nejde ale stahovat vic souboru najednou dycky jenom postupne...
funguje to na 100%..
Re: Jak obejit rapidshare
SiselCz píše:zjistil sem jak obejit docela jednoduse RAPIDSHARE.COM nebo RAPIDSHARE.DE staci kdyz pujdete na WWW.KPROXY.COM a vepisete link ktery odkazuje ne soubor a date SURF..to je vse
pozn: nejde ale stahovat vic souboru najednou dycky jenom postupne...
funguje to na 100%..![]()
[/i][/b]
to bude meno rad
...a myslim ze ne jenom meno
- LordMorpheus
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
S Rapidem je práce, jednou jsem zkoušel všechny možný i nemožný proxy a všechny jsou pro Rapid využitý. Já osobně mám veřejnou IP adresu, takže i bez Premium můžu stahovat, ovšem pro ty za NATem asi nezbyde než platit, jinak se z toho zblázní...
P.s. : Nevýhoda veřejné IP je 100MB log na firewallu za 14 dní od všech, co zkouší najít nějakej zajímavej otevřenej port...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Operacne zosilovace, ENG
George Clayton, Stewe Winder
anglicky,
5. vydanie
397 stran,
format : pdf
8,8 MB
Kód: Vybrat vše
Odkaz vymazán...Walt Young,
anglicky,