Nahrada mosfet ndf05n50zg
Moderátor: Moderátoři
Nahrada mosfet ndf05n50zg
Resil jste prosim nekdo nahradu mosfetu ndf05n50zg?
Je pouzit v PSU BN44-00422b pro tv samsung UE40D5800VW. Tv jsem dostal nefunkcni po bource po vypadku proudu. Zkontroloval jsem cely zdroj a nasel prave 2 tyto mosfety vadne. Vzali s sebou jeste 3 diody S1M a jednu diodu B240A (b220a). Veskere fety vyjmuty z dps, promereny a vyzkousene na testeru tranzistoru (samovyroba na nepajivem poli). Nasel jsem jednu nahradu, ale ma prahove napeti jen 3v. Puvodni ma 4,5v. A navic puvodni ma na Gate diodovou ochranu. Tak nevim. Na alliexpresu je maji, bohuzel u nas nee. Nechce se mi moc cekat, ale pokud nesezenu jine, hold budu muset
Dekuju predem za informace
Gubajs
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- Přílohy
-
c9820-2.JPG- (31.92 KiB) Staženo 128 x
-
c9820-1.JPG- (57.11 KiB) Staženo 105 x
-
c9820.JPG- (67.12 KiB) Staženo 147 x
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Ale samozřejmě je to jen moje úvaha, desku neznám, SMD jsem od tama osobně nesundával.
Gubajs
- Přílohy
-
c9820-3-test.JPG- (22.45 KiB) Staženo 132 x
Pak písnu až to přijde a osadím PSU a děkuji za konzultaci
Gubajs