Blbne mi asi ABS na C4
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
A co tak ctu od majitelu na netu, tak ta trvanlivost spis klesa. Nevim co je na tom pravdy, nikdy jsem se po tom nejak nepidil, ale narazil jsem nejednou na zkusenost, ze ty stary americky pomaly 3 a 4 kvalty od GM pulmilionu daly v pohode...
Jinak u toho ABS problemu vidim porad tu hlavni otazku - existuje vubec nejakej problem?
Celeron pise, ze dupl na brzdy, a pak se mu nezdaly se mu cary od gum. Nevidi zadnou chybu ABS ani chybu ESP
A pokud tomu francouzkymu pocitadlu neveris, tak to fakt radsi otestuj, pro dobrej pocit. Nejaka travnata plocha po desti je vsude, a nehuntujes gumy...
Moc jsem za tu vymenu nedal, to je fakt, ale taky jsem po nich chtel i proplachnuti, coz vzhledem k vysledne cene budto neudelali, nebo nezaucotvali
Chtel bych zkusit ten KAPS, a taky mam ted v tydnu v planu zkusebni jizdu v bazaru kousek u baraku - maji tam uplne stejny auto (i rok), ale jen s 70kkm najetyma, tak pro srovnani, jak moc je moje prevodovka v haji...
Treba je uplne v pohode a ja resim problem kterej neni...
https://ec.europa.eu/consumers/consumer ... _year=2016
Pisou tam:
Possible presence of a plastic part in an inlet valve of the ABS/ESP (anti-lock braking
system/electronic stabilisation program) unit may cause faulty regulation by the ABS/ESP and
untimely wheel-locking.