Prodám LED diody a LED panely

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
cputakt
Kontaktovat uživatele:

Prodám LED diody a LED panely

#1 Příspěvek od cputakt »

Mám tady větší množství svítivých LED diod červené a zelené barvy.Prodej po sáčku (cca1000kusů) cena za sáček 1000Kč.
Dále tady mám panely z těchto diod původně pro asi obrazovky ale je to bez další elektroniky a schématu.
U těch panelů netuším hodnotu ani funkčnost tak něco nabídněte, sháním použité DAT nebo DDS kazety tak třeba výměna.
Přílohy
IMG_20161106_142644.jpg
(79.74 KiB) Staženo 277 x
IMG_20161106_142634.jpg
(112.6 KiB) Staženo 278 x
IMG_20161106_142604.jpg
(148.64 KiB) Staženo 258 x
cputakt
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od cputakt »

Já to dostal za úkol se toho někde zbavit a bral jsem to že u nás se jedna dioda prodává za 2Kč takže jsem to dal za poloviční cenu.Ten panel sice má řídící elektroniku ale je o polovinu menší.
Sendyx

#4 Příspěvek od Sendyx »

Ty diody, co je to za výrobce, typ, svítivost?

Panely jsou bez řídicích bloků prakticky bezcenné, hlavně pokud je to něco jako Diolam, SIS, Pelco.
Curvetraceristé všech zemí spojte se!
cputakt
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od cputakt »

Vůbec o tom nic nevím a ani nevím jak mám podle vzhledu zjistit jejich parametry.
Sendyx

#6 Příspěvek od Sendyx »

Tam nejsou balící listy?

BTW, kdyby to byly panely Pelco, tak ti zase můžu přenechat 1 polofunkční řídicí systém pro přenosnou časomíru, výstup je 5x data + DSC, a jednu sadu řídicích karet pro 320*160 bodů.
EKKAR

#7 Příspěvek od EKKAR »

cputakt píše:Já to dostal za úkol se toho někde zbavit a bral jsem to že u nás se jedna dioda prodává za 2Kč takže jsem to dal za poloviční cenu...
Za 2Kč je dioda v kusovým množství - ale už když si jich v nějaký í-šopě objednáš stovku, máš jednu za míň - takže třeba tady http://www.ges.cz/cz/l-53gc-g-GES05180072.html vidíš, že nad 1000ks je cena už pod korunou - A TO TEN PRODEJCE ZNÁ TYP A JEHO PARAMETRY.
Ty máš zboží neznámýho původu a neznámejch parametrů - takže cenově bych to já osobně "šacoval" tak za:
- 1,00Kč kus
- 0,50Kč 10ks+
- 0,30Kč 100ks+
- 0,15Kč 1000ks+
Upozorňuju tě, že za velice podobný ceny jsem kupoval už před pár lety LED diody LQ1120 (tzn. ZNAL JSEM PARAMETRY!!!) od nebožtíka pana Svobody z firmy S&C z Bašky - taky když jsem jich vzal tisícovku v ještě nerozbalený origo škatuli, platil jsem za ni 150 kaček ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Sendyx

#8 Příspěvek od Sendyx »

Můžou to být nějaké vysoce svítivé (do panelů se obvykle cpaly aspoň 1Cd), ale taky to může být nějaký levný 5mcd krám, dneska skoro na nic, kde prodat balík za stovku bude úspěch.
PC-maniak

#9 Příspěvek od PC-maniak »

i presto ze sem tedy ten panel naklikal nahodne tak ano je mensi ale presto ze znam jeho funkci a parametry tak tech panelu muzu dat vedle sebe 1000 a normalne jejich obraz ridit ;)

neber to jako nejaky utok.. opravdu to tak neni .. jen sem ti chtel otevrit oci .. ze za takovou cenu prodavat tak trosku "bezceny srot" kde jsou parametry nezname .. to se hodi tak akorat na aukro od korunky..
cputakt
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od cputakt »

Jo v pohodě na sáčcích jsou štítky s údaji ale někdo tam fixou napsal datum a já to nepřečtu.
Jednu ledku jsem zkusil na 3V baterii a je to obyčejná LED rozptylka svítivost asi jako kontrolky na nějakém VU metru.
EKKAR

#11 Příspěvek od EKKAR »

To znamená, že můžeš počítat s úspěšným prodejem v cenový relaci, kterou jsem ti nastínil o pár příspěvků vejš. Jsou to obyčejný 20mA LEDky ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Pawalo
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Pawalo »

............. SZ
Naposledy upravil(a) Pawalo dne 08 lis 2016, 05:46, celkem upraveno 1 x.
EKKAR

#13 Příspěvek od EKKAR »

Já si myslím, že běžně se tady poptávky realizujou formou SZ a není potřeba tady vykřikovat jako někde na divoký aukci ...
EKKAR

#14 Příspěvek od EKKAR »

Balík dneska dorazil, LEDky jsou OK - což se nedá říct o stavu balíčku, kterej o5 česká píčta během převozu tak zku.rwila, že jsem se rozmejšlel ho převzít. Bohužel, dokud jim nevznikne pořádná konkurence nebo dokud jim někdo nedokáže nasadit odpovídající náhubek na jejich cenově nenažranou kušnu, bude to trvat dál - za to ale cputakt nemůže.
Dík za kšeft, krom "služeb" píčty proběhlo všecko ostatní jak mělo.
Sendyx

#15 Příspěvek od Sendyx »

Jaký to má jas, je to něco lepšího?
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“