VN trafo OVP 2138A MONO: vymena

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jef111
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od jef111 »

Souhlasím s Lukášem, FOCUS by mě ani jinak než od oka nastavovat nenapadlo. Ug2 snad by se dalo změřit a podle doporučení nastavit, ale já jsem to taky nikdy nijak jinak než od oka nedělal...
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
Zbynek

#17 Příspěvek od Zbynek »

Ahoj.
Proč ten konfrontační tón? (neplatí pro L-P a J111) Přidejte raději radu autorovi dotazu. Proč vlastně přispíváte do tohoto fóra, když nechcete nic říci?
Ahoj Zbyněk.
jano2

#19 Příspěvek od jano2 »

Všetci sme to niekedy robili po prvy raz a bola dobra rada,i dnes už zabudam a som rad ked mi niekto poradi,skusme byt trochu trpezlivy!Rada je niekedy viac než pomoc...
Malo toho viem,radšej sa spytam.
Návštěvník

#20 Příspěvek od Návštěvník »

Zbynek píše:Ahoj.
Proč ten konfrontační tón? (neplatí pro L-P a J111) Přidejte raději radu autorovi dotazu. Proč vlastně přispíváte do tohoto fóra, když nechcete nic říci?
Ahoj Zbyněk.

Celá debata vznikla z toho , že někdo chtěl vyměnit vn trafo a ptal se , jestli se do toho má pustit . Profici ho jen upozorňují na problémy , které mohou nastat . Je faktem , že blbě nastavená G2 zkracuje životnost obrazovky . Nejde tedy jen o pouhou výměnu , ale i nastavení . Nic víc nic míň .
Jsem ochotný pomoci kolegovi v nouzi , ale ne člověku , který chce jen ušetřit pár zlatek . To není zájem o elktroniku , ale vychcanost . Tak to cítím já a mám pocit , že i kolega kondík . Zdravím Ivan
MartinXP

#21 Příspěvek od MartinXP »

taky to tak vidim ... stejne tak na 50% dostane od VN peknou supku :)

Jeste dodam ze zavada je zavada ale ta muze mit pricinu napr vady napajeni vn atd ... a muze se opakovat.

PS v zadnem pripade nejsem profik , elektronika je muj konicek .
Návštěvník

#23 Příspěvek od Návštěvník »

kondik píše:Ivan to napisal presne, (dokonca bez tvrdsich slov :-) ).

Kondíku už mě nechval , nebo se začnu červenat .
A pro všechny útlocitné : Byl bych velmi rád , abyste si uvědomili , že nás školení stojí cca 1500.- + cestovné + ubytování . Proto ta strohost a proto tak "miluju" kecy o vzájemné pomoci . Zdravím Ivan
P.S. Jiná věc je pomoci kolegovi v nouzi . Ivan[/quote]
Hill
Administrátor

#24 Příspěvek od Hill »

Nic neřešící příspěvky jsem smazal. Škoda místa na disku na takovou diskusi, už tu byla víckrát.
Souhlasím totiž s názorem, že radit lze úspěšně jen tomu, kdo si je případných problémů a nebezpečí vědom.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“