Bacha na vychcánka!

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
EKKAR

#16 Příspěvek od EKKAR »

Jednoznačně podat trestní oznámení pro trestnej čin podvodu podle § 209 Tr.Zákoníku ve stádiu pokusu.

A jestli tomu LogiCallu chceš způsobit opravdu bolení hlavy (aby si taky užili), tak pošli svůj podnět Honzovi Tunovi na adresu internetový televize Stream.cz do sekce "A dost!" - to je myslím ta správná instituce, která si je veřejně podá takovým způsobem, že jim z toho naskáčou pupence až na (_!_) ....
A jestli nevíš o čem píšu, najdi si u nich (na Stream.cz) cokoliv pod heslem "BubbleTea" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od forbidden »

Hlavně bych rád, aby takový 🤐 přestali existovat, aby si to radši stokrát rozmysleli, jestli se jim vyplatí takový praktiky. Když se koukneš do té diskuze na centrální registr dlužníků, tak evidentně fungují minimálně šest let úplně stejným způsobem a všem je to u prdele. Spousty míň inteligentních jim radši vše zaplatí, stačí, když je dopis přiměřeně nacpanej paragrafy.
EKKAR

#18 Příspěvek od EKKAR »

Proto ti taky navrhuju toho Tunu - vem si, jak rychle zareagovala na jeho kritiku používání nedobrýho organickýho barviva ve vitamínovým přípravku pro děcka nejmenovaná farmaceutická firma (během 3 měsíců od zveřejnění změnili recepturu - to byl na celoevropsky působící firmu neskutečnej fofr) a jakou "publicitu" už od něj schytali právě ti "babltý" hochštapleři ... On sice spolupracuje s českou redakcí D-testu, ale jejich výsledky přebírá i německá "mateřinka" - proto se to taky jmenuje "D-test", je to od slova "dojč" ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od forbidden »

Posláno, uvidíme, jestli se tím budou zabývat.
Teď jsem si vzpomněl, že vlastně pracuju v novinách, tak s tím v pondělí skočím i na redakci. :D
Přílohy
scan082.jpg
takto to vypadá
(161.45 KiB) Staženo 155 x
radioelectrum

#20 Příspěvek od radioelectrum »

před časem kolovali emaily s podobným dluhem. mě takový na cca 14 000Kč přišel. měli různé advokáty, jejichž adresy vytáhly někde z registrů, společné měli pouze číslo účtu kam dotyčný měl peníze zaslat. naštěstí jsem si to na netu našel, že je to podvod než jsem stihl běžet za právníkem který by mi jistě za tučnou provizi řekl totéž.

jako větší problém vidím pokud někomu ukradnou doklady a na ně si udělají půjčku, nebo něco podobného. Dokonce byl případ i kdy někoho takhle oženili bez jeho vědomí.
Jsem zvědavý jestli ten Logi Call o tom vůbec ví.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“