Uživatelské nastavení obrazu LCD SAMSUNG

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
mi-ro

Uživatelské nastavení obrazu LCD SAMSUNG

#1 Příspěvek od mi-ro »

Stalo se mi už ve dvou případech u různých LCD 32" (LE32M71B) po opravě hnusný kontrastní přebarvený obraz. V menu nastaveno "DYNAMICKÝ" režim. Ve volbě jsem vybral "STANDART", obraz se normalizoval, odešel jsem z menu, OK. Televizor bez následného vypnutí OK, po cca 30minutách opět v režimu DYNAMICKÝ. Co s tím? Je třeba nějak uložit? Spíše mě zaráží, že se vrátí až po určité době.
..to bude jen ňákej odpůrek
Heno

#2 Příspěvek od Heno »

Urob reset factory, tym sa vyresetuju nast. v eeprom.
Navod nasledovny:
- Vypni TV dialkovym
- stlac info, nasledne menu, nasledne mute
- zapni TV dialkovym

Ked to nenabehne tak opakuj, zalezi ako rychlo si po sebe stlacal, ked su dlhe pauzy, tv to nezobere.

Kod si to ok urobil, objavi sa serv. menu a tam zvol v jednom menu reset factory či default values či reset eeprom, už si nepamatam presny nazov.

Potom už bude všetko ok.

Tieto tv a aj novsie od tohoto ked maju miš maš v eeprom, tak si nepamataju co si ulozil...
Najčastejšie si nepamata nast sily podsvitu, ci ma zahrat hudbu po zap a pred vyp. a už nast. obrazu atď
PO resete už vešetko funguje.
Heno

#3 Příspěvek od Heno »

A dalej, každy HDMI aj iný vstup ma vlastne nast. obrazu, tak aby to nebolo len tym, že si medzitim strcil hdmi kabel do ineho vstupu.

Kazdopadne reset na tovarenske nastavenia je dobre urobit na kazdom samkovi ...
Heno

#4 Příspěvek od Heno »

tento reset nezmaze interne nastavenia typu panelu a pod. takže bez nebezpečia že po resete budes mat všetko narubi ako napr. vo philipsoch či inych značkach
Heno

#5 Příspěvek od Heno »

pomohlo ti to, či ako
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“