Výprodej na msbox.cz

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
TAKJAN

Výprodej na msbox.cz

#1 Příspěvek od TAKJAN »

Nevím, zda jsou ty ceny dost nízké, ale třeba se to hodí, různé věci (odpory) http://internetovy-obchod.msbox.cz/elek ... 98-c-7520/
Michal22

#2 Příspěvek od Michal22 »

Některé věci jsou zajímavé, ale na cokoliv jsem kliknul, tak není skladem, termín dodání 4-7 dní. To mi přijde podezřelé :(
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
serviceman

#3 Příspěvek od serviceman »

Skladem asi není nic. V Obchodních podmínkách má napsáno, že je jenom zprostředkovatelem obchodu mezi dodavatelem a kupujícím.
Provozuje také modelingový server atd. atd.
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
Achab

#4 Příspěvek od Achab »

Ty odpory ve výprodeji za desetník jsou převážně méně používané hodnoty - je to sice láce ale při limitu min 50ks... Stejné typy 0,6W kusově v běžném prodeji mají zase dražší jak u Žida a jenom pár hodnot.
milous2

#5 Příspěvek od milous2 »

Narazil jsem na stránky s velmi podobným sortimentem. Jak k tomu došlo? Vzhlédnul jsem se v nabídce pistolové RC Acoms 2.kanál FM, no a ono ji nabízí hned celá řada prodejců :lol: . Dokonce jsem narazil na nabídku krystalů po 24 kč . RX / TX, AM / FM různé frekvence,jenže pozdě :oops: Pravděpodobně je někdo (?) zkoupil hromadně. Proč né? Kdo dřív příjde....
Jestli to dorazí nevím. Mám tu RC auto s 40.RX rádiem,mělo by to poslouchat. Sadu FM krystalů mám,tak budu vidět (né,vnuk :lol: )

http://www.profi-elektronika.cz/elektro ... /0/999998/
Odpovědět

Zpět na „Součástky“