Nabídky na Aukru 3 (odděleno, pokračujte zde, prosím)

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Radovan_79

#16 Příspěvek od Radovan_79 »

Jj, jak říkal V. Klaus: "Trh vyřeší vše".

A pravdu měl. V těchto konkrétních případech to trh vyřeší tak, že to neprodá a prodávající bude mít dvě volby. Buď sníží cenu (a prodá), nebo to dál nabízet nebude. Nebo bude a může čekat hodně dlouho, než si to někdo za ty peníze koupí.
KUBO

#17 Příspěvek od KUBO »

Není to síce Aukro, ale to fakt prehnal s tou cenou:
https://elektro.bazos.sk/inzerat/672797 ... ymenim.php
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Hydrawerk

#18 Příspěvek od Hydrawerk »

Tohleto je co? Nějaký domácí výrobek? http://aukro.cz/tesla-osciloskop-tesla- ... 64349.html
fredis

#19 Příspěvek od fredis »

Podle štítku asi domácí výrobek ne :wink: . Nějaká speciální jednoúčelovka pro seřizování. Vyrobili si ho v Přelouči přímo na míru. Podobných přípravků bylo ve fabrikách hafo.
Rotor rotuje a stator stagnuje...
Celeron

#20 Příspěvek od Celeron »

Tesláci značili svý vlastní jednoůčelovky symbolem A +číslo. Já mám doma pulzní generátor taky Axxx a je rovněž z Přelouče když končily magneťáky.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
ohryzek36

#21 Příspěvek od ohryzek36 »

Já mám z Přelouče podobně vypadající mašinu na měření zkreslení (přesněji pouze na měření zkreslení 3. harmonické na 2 frekvencích - mám v plánu to překopat na něco užitečnějšího) - štítek je stejný a je to označené A2860.
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Lukas-Peca »

O to bych měl zájem pro muzeum v Třešti, pokud je to ještě komplet. Mohli bychom to třeba vyměnit za nějaký běžnější teslácký přístroj.
ohryzek36

#23 Příspěvek od ohryzek36 »

Komplet to zatím je - původně jsem to chtěl předělat na nějaký nízkofrekvenční sinusový generátor s minimálním zkreslením (k BM 543), ale zatím jsem se k tomu nedostal. Je to klasická Almes skříň s jedním MP120 a několika přepínači, dvouma šroubovacíma DIN konektorama a ledkama. Vevnitř je trafo a 6 výsuvných karet se zdrojem a různýma (asi) filtrama a oscilátorama - protože mi bylo blbé ten (prakticky neznámý) přístroj jen tak rozebrat, tak jsem začal překreslovat schéma zapojení - zatím mám překreslené všechny desky, ale schéma skříně jsem ještě nezrealizoval. Pokud by byl zájem, tak to klidně za nějaký generátor nebo něco podobného vyměním a přidám i schémata (+ překreslím i zbytek).

+ přidávám pár (ne moc povedených) fotek.
Přílohy
F_230.JPG
Předek
(45.22 KiB) Staženo 118 x
F_232.JPG
Vnitřek
(99.89 KiB) Staženo 82 x
F_234.JPG
Karty
(73.79 KiB) Staženo 96 x
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Lukas-Peca »

Dobře, proberu to s ostatními správci a pak se ozvu. Něco vhodného určitě najdeme. Díky.
starecd

#25 Příspěvek od starecd »

Tak bohužel moje obavy se naplnily, zajímalo by mě, jak se tento člověk na Aukro dostal, česky rozhodně neumí, když si nepřečetl, že do zahraničí neposílám. Upozornění pro všechny!

Client:44483176 (1)
LUYEN Dang Thi
Số 010 phố Hoà An,Cốc Lếu, thành phố Lào Cai
330000 Lào Cai
0934636368
Dangthiluyen636368@gmail.com
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od forbidden »

Nějakej šampónův kolega ze sběráku. Většinou předraženej šrot v příšerným stavu. :x
fredis

#27 Příspěvek od fredis »

Jo, tem mj nabízel osciloskop,poslední typ co Tesla vyplodila za 5000. Zadarmo bylo bahno uvnitř a celý rezavý :roll: :twisted: . Když jsem mu psal, nabídka náhle :wink: :lol: byla stažena.. A to nebyl jediný případ :cry: .
Rotor rotuje a stator stagnuje...
Radovan_79

#28 Příspěvek od Radovan_79 »

starecd: Třeba ti zaplatí a napíše, že to máš poslat někam do tržnice u Chebu... Po několika takovýchto "prodejích" už lidem s méně než 5 body po příhozu píšu mail. Neodpovědí do 24 hodin, ruším. Blbé je, když ti přihodí v poslední minutě.
forbidden: To je pěkné šrotiště, taky bych to viděl na někoho z SD nebo vybírače červených kontejnerů. Zajímavá je ta Tesla OKU 107 s rozhozenými itrony.... Nedávno jsem za 200,- Kč (plus kilo počta) koupil Teslu T 801 v pěkném intaktním stavu; byla jen zaprášená.
starecd

#29 Příspěvek od starecd »

Radovan_79:
kontaktoval jsem maníka od kterého koupil ETU prý platil přes Payu a adresu někde do Prahy.Od něho má taky kladné hodnocení, ale bych rád věděl, kde zmizely ty ND na 901, podle mně to byl stejný týpek, ale hodnocení žádné a na Aukru se taky nic neobjevilo.
Uvidím zítra, podle času přihlášení je to noční pták.

A Luďas, to je taky povedený ptáček jen jednou jsem od něj koupil nefunkční šrot-nikdy více!
Radovan_79

#30 Příspěvek od Radovan_79 »

Tak snad to dopadne.
Mně se stalo, asi před pěti lety při prodeji lampového rádia (nález u popelnic, nějaký Telefunknen), kde jsem měl napsáno písmem jak kráva "POUZE A VÝHRADNĚ OSOBNÍ PŘEVZETÍ", že psal nějaký pšonk, že "czy by to pan poslal do Katowic". Ne, neposlal. Další mail, že jestli bych to poslal do Brna (no kam taky jinam) na dobírku. Ne, neposlal. Aukce proběhla, vítěz aukce z Opavy... A na mě šly mdloby. Naštěstí to dopadlo, nějaký jeho kolega jezdil do Prahy, tak to vyzvedl.
Taky jsem prodával promítačku, opět, osobní převzetí. Pán z Brna, že zaplatí předem na účet a nějaký jeho známý to vyzvedne. V pohodě, jen mi to doma leželo dva měsíce. Ale dobrý :)
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“