Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Mel jsem to minuly tyden v ruce. Je to takovy maly paralyzer, i zvuk to ma podobny. Prst se v tom chvili udrzet da, ale moc prijemne to neni. Nabiji se pres microUSB. Jako kurak jsem si hned jeden objednal.
Hmm je to aj hlucne ? Nemalo by byt, je to predsa vyssia frekvencia ako paralyzer ten ma dobre slehy ale nic nezapali. Dobre sa s nim pripaluju cigy ?
Aj ked cigy si pripalujem laserom, najlepsie niekde v krcme, kazdy iba cumi ze co to je Len neraz som si pripalil nos a samozrejme treba davat pozor na oci bo 2,5W dostat do oka by nedopadlo najlepsie.
Měj jsem jednodušší variantu - je to VF/VN oblouk. ten váš ma "dva oblouky do kříže", ten můj měl jeden. Funkčnosti je to podobný, jako ty zapalovací tráfka do bufíka, jak jsem tu o nich kdysi psal. V tom zapalovači je ale výboj spojitej, v "ignition spark module" naftového topení je VF přerušovaný v rytmu 50Hz asi kvůli spotřebě. Ten VF výboj zapálí i dřevo v krbu.
Jinak ten můj zapalovač odešel při nabíjení, kdy se vinou vnitřního zkratu doslova "upekl".
Len koru vziat, tak jednoznacne s G2 optikou ale priemer aky je od 20mm az po 35mm, viem ze cim viac tym lepsie - chladenie ale zas aby to nebola velka pucka