Kde v Brně koupit slušnou audiokazetu 90?
Moderátor: Moderátoři
Kde v Brně koupit slušnou audiokazetu 90?
Díky za podněty
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Já si kupuji Maxellky Type I, nahrával jsem na ně přes tape deck od Sonyho audio přímo z TV. Nahrávka byla dostatečná, posluchatelná. Nevím, co bys na tom dnes chtěl honit za dokonalosti.
Koupil jsem je v Kolíně v Euronics. Zkus se tedy zeptat v Euronics v Brně. Jinak budeš muset objednávat z interfernetu (jak by řekl EKKAR, nebo čí to je výraz).
Dnes už jiné kazety než Type I v obchodech neuvidíš. A vzhledem k únavě kazety kolegy asi ani nemá cenu koukat po jiných Typech, toť můj názor.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Maxellky pamatuju - klasický bílý. Ale kvalitu kazety dělá páska, ty dnešní náhrady jsou nejspíš jak žvejkačka...
Zdroj obrázku: http://www.stereodisco.sk

Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
EDIT: Rychleji myslím, než píšu, pak ty věty ztrácí smysl...
Já ten výraz pouze používám, k jeho autorství na rozdíl od jinejch (mámoprkno, imprdelance...) se nehlásím ... - a taky bych tady možná ještě nějakou nepoužitou kazetu vyšpatnil, když jsem se naposledy prokousával skříňkou s muzikou, měl jsem tam tuším SONY chromky a nějaký TDKáčka a SONY HF klasika ferro II, možná i nějakou BASFku...Pravoslav píše:....Jinak budeš muset objednávat z interfernetu (jak by řekl EKKAR, nebo čí to je výraz).
....
A kutilmile - nelituju tě
EDIT: EKKARE, tak to se omlouvám, že jsem Ti omylem něco přisoudil.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
DODATEK: Já jsem si myslel, že když mám Sony za 12kKč, tak mám super stroj. Pak přišel borec, poslechl si jednu kazetu a celý mě to hodil na hlavu.
Ale protože jsem pořád potřeboval nahrávat, tak jsem si koupil Sony minidisc. Na tu dobu to bylo super, a v rámci našeho ochotnického divadla udělal hromadu práce.
Já své první audiokazety přehrával na Tesle SP 210, o kvalitě zvuku nemohla být řeč, neboť ty mašiny nebyly původně pro přehrávání hudby. Musím upozornit, že jsem se nesetkal, aby tahle mašina kazetám něco udělala, ona se spíš stokrát vypnula, než přehrála pásek.
Pak jsem si za 10 000 Kč koupil TP Sony TC-WE 805, je v aktivní službě dodnes.
Jaký model od Sonyho jsi, Zdendo, měl?
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Úžas vyvolával způsob programování jak na CD, kdy to podle mezer přemotávalo na jednotlivý skladby. Jenže já jsem si už v roce 1990 koupil za peníze od rodičů kazeťák Sony, co uměl zastavit na mezeře mezi skladbama, jen to nesměla být zašumnělá kazeta...
Ale to už je minulost...
Mám deck Technics RS-TR373, sice nejnižší třída, ale ostudu snad neudělá
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...