Receiver
Moderátor: Moderátoři
-
Azuritko
Receiver
ROZUMÍTE/ROZUMIETE TOMU KU*VA NĚKDO/NIEKTO?
Azuritko, králiča malučké, ak napíšeš RECEIVER, myslíš tým debňu, do ktorej je vstavaný tuner, korekčný a výkonový zosilňovač, možno aj dekodér priestorového zvuku DOLBY ProLogic alebo DOLBY Surround a ktorá má aj ďalšie prepínatelné vstupy pre ďalšie vonkajšie zdroje zvukového signálu, alebo tým chceš označiť IBA PRIESTOROVÝ OZVUČOVACÍ SYSTÉM S 6 (5.1) ALEBO 8 (7.1) KANÁLMI, ktorý sa zapája ako výkonový zosilňovač pomedzi výstupy zvukovej karty PC a vlastné reproboxy?
A kutilmile - nelituju tě
Re: noob
laco71 píše:to co si tam napisal za traposinu robis sa ze nechapes alebo si us total vymlety ah tuje taka kopa magorov
Chalan ma trosku pomylene pojmy, tak mu EKKAR chcel trochu pomoct,aby bol v obraze.
Ked si to pochopil Ty, tak nam to skus prelozit do zrozumitelnej reci.
-
Azuritko
A kutilmile - nelituju tě
-
Azuritko
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Za malý peníz dneska dobrou muziku nekoupíš.
Zkus trochu popsat konstrukci toho Tvého starého zesilovače a zkusíme přijít na to, proč odešel. Za jeho opravu dáš (podle mého odhadu) desetinu ceny nějakého receiveru
www.sigmaphon.cz
-
Azuritko
Tu je schéma SA500. Ten toroid je 2x20V 300W. Ono ked som mal zosik a toroid a snažil som sa ja ten toroid zapojiť tak to nefungovalo a poslal som to spátky chlapikovy a ten že som 3 TDA odpalil tak ma to už niečo navyše stálo. A ešte tie positky mi odišli okamžite po zapnutí a tie kondiky ked som poistky vymenil tiež okamžite po zapnuti najprv buchol jeden a o pol sekundy druhy. Neviem ja by som asi radšej kupil nejaky hotovy koncovy zosik do siete ak take su. A ak su vhodne nejake take na moje požiadavky tak poradte čo kupiť. Ako viem že zbytočne vymýšlam ale nedá mi to nechcem hotovu zostavu ku kompu ale niečo extra. A problem je že sa v tom nevyznam.
-
Azuritko
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele: