Kvitová

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

Kvitová

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Podle zdroje Práva utrpěla Kvitová zranění na levé ruce, v které drží raketu, a má pořezané prsty. Nyní je proto v brněnské Úrazové nemocnici, kde se zjišťuje míra poškození šlach.

V Brně se měla Kvitová v úterý zúčastnit dětské charitativní exhibice spolu s Lucií Šafářovou a Karolínou Plíškovou.
Michal22

#2 Příspěvek od Michal22 »

Teď jsem to četl. Tak snad to byl jenom nějaký vypatlaný bytař, který ani nevěděl, kdo mu otevřel.
Horší kdyby se zjistilo, že ji někdo ztranil proto, aby nemohla hrát. Třeba nějací sázkoví podvodníci.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ZdenekHQ »

Doufám, že se najde někdo, kdo mu důrazně vysvětlí, že na cizí ženskou se kudla nevytahuje. A je úplně jedno, kdo to je.

Bohužel po zkušenostech s mojí ex jsem ochoten připustit, že může nastat situace, kdy chlap tu kudlu vytáhne na vlastní ženskou. Ale stávat by se to nemělo, samozřejmě s tím nesouhlasím...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
BOBOBO

#4 Příspěvek od BOBOBO »

Když jsme dojížděli do školy v HK , tak první , když jsem vlezl do kupé ke kámošovi bylo :"Já ji zabiju!" . Takže hned po ránu jsem mu to vymlouval , že bychom už nemohli chodit na pivo a za to žádná nestojí ..... A tak hned po škole jsme je museli odplavit .
Kvicala_r

#5 Příspěvek od Kvicala_r »

Myslím, že správně tu udělali ve filmu Výkupné. Nabídnout zajímavou sumu za dopadení a ten zm*d by se strachy ani nevychrápal. To je jediné, co mimo "středověku" v krimu zaslouží.
Standa99

#6 Příspěvek od Standa99 »

:?:
Přílohy
podezrely.jpg
(88.78 KiB) Staženo 85 x
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
Radovan_79

#7 Příspěvek od Radovan_79 »

http://dfens-cz.com/chtelo-by-to-zelezo-slecno-petro/
Trefa do černého. Celkem mě zarazily ty počty přestupků řešených městapem... Jdu blejt, velebnosti.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“