Radovan_79 píše:Celeron: Žádný zdražení nebylo. Podívej se na podací lístky, jestli to je stejný druh zásilky, jestli jsi třeba neměl dobírku a podobně.
Ono vykřiknout že se zdražilo je ale jednodušší,že?
A je samozřejmé a pochopitelné, že ti ženská na přepážce narve dražší službu, dělal bys to taky tak, kdybys měl takové befely od šéfstva.
Kurňa, říkej tyhle nesmysly někomu jinýmu. Chtel jsem nejlevnější balík jakej se dá podat, 4 dny doručení, balík do ruky pro kterej si stejně musíš dojít na poštu, pojištěnej na 5000,- to je těch 117,- Stejná zásilka na stejný místo se stejnou cenou se stejným začátkem podacího čísla z loňskýho listopadu 86 kaček. Pokud to je jinak, tak mě slepice u přepážky nejspíš okradla.
Včera jsem zažil vrchol. Přišlo mi z opravy balík, co jsem posílal za těch 117,- Zrovna jsem přijel domů v cca 9 hodin z nákupu a natrefil na doručovatelku. A tak jsem od ní převzal pár obálek z ruky do ruky. Mezi nima byl známý papír, že jsem nebyl 23.12. zastižen a že si mám balík vyzvednout na poště v 16 - 18 hodin. Balíková pošta přitom jezdí mezi 11 až 13 hodinou. Ověřoval jsem u protistrany, byl to balík do ruky, podanej 22.12. Prostě nedoručování balíků je u Č.P. prvoplánová činnost. Už jsem napsal stížnost, po svátkách půjdu pojebat ředitelku pošty.