prosim vas o vyjadrenie_zrusena zaruka GSMOBIL oxidacia
Moderátor: Moderátoři
rnbw píše:Tvrdit mozu co chcu - nemaju dokazy. A ta oxidacia akoze zmizla?
Presne tak, dneska som to postupil rano pravnikovy ktory vypracuje potrebne dokumenty a pojde to k predajcovi a odneho do servisu ... uz aj keby som si to cele spôsobil sam tak je to bezpredmetne, servis telefon prijal do reklamacie, zacal ho opravovat, priznal sa ze dotoho pajkovali, po ich oprave sam servis priznava ze je telefon neopravitelny ... cize uz servis moze povedat co len chce no ja mam v ruke dôkazy ktore hovoria proti servisu a oni nemaju nic . Cize keby aj povedali ze to oni nespachali tak nemaju dôkazy cize mozu volaco, a zadalsie fotka na ktorej je vidiet nadmerne prehriatie PCB, amaterske pajkovanie, hrube zaobchadzanie s cinom atd. pochadza priamo zo servisu !!! Znalec to len potvrdil a blizsie popisal co vsetko dalsie tam je spachane.
Proste v tomto momente aj keby servis povedal ze ten telefon vobec nemal v ruke a nepajkoval doneho mam dôkazy ktore svedcia proti nim takze vopred vyhrane ... a super sprava od pravnika je ze na vyriesenie celeho pripadu je maximalne 30 dni odo dna kedy to predajca prijme !!!
Takze som zvedavy, ostatne ma to uz v rukach pravnik tak si myslim ze ked uvidia na papieroch JUDR tak nebudu osierat uz .
A kutilmile - nelituju tě
2. Škoda 5000 korún nie je ešte trestný čin, je to už podstatne viac, ale presnú sumu ti nepoviem. Ako podvod by som to asi tiež neklasifikoval.
3. Dávaj si pozor na procesné chyby, na tom už veľa ľudi prehralo súd.
4. Všetko si dokumentuj.
5. Nakoľko je mobil kupený na firmu, si v podstatne horšej situácii, a všetko je to obchodnom vsťahu. Mal som raz podobný problém s notebookom,ale nakoniec sme sa dohodli.
6.Využí všetky argumenty a pokus sa o zmier zo servisom, s tým, že ti uhradia opodstatnené náklady, ak nie, domáhaj sa svojích práv sudnou cestou.
No uvidime do stredy by som to rad uz odniesol predajcovi a som zvedavy ako sa to bude riesit,, najradsej by som nabehol do sony ericssonu a ukazal im ten znalecky posudok-nech vidia na vlastne oci aku kvalitu servisu poskytuju svojim zakaznikom ved predsa ich sa to tyka najviac tak nieco by v tejto veci mali podniknut .
Tymto emailom nepriamo Sony Ericsson potvrdzuje pochybenie servisu, co je snad vsetkym jasne.... a rozmyslam co teraz robit ,, urcite ma neuspokojuje ich ponuka ved predsa mi daju novy K750i , a 3300 za znalca mi zaplati akoze kdo potom ?? Tak neviem teraz co by ste mi radili ?? Pre tie papiere od pravnika si idem zajtra naobed tak neviem ci ho mam zrusit alebo nie ... lebo ani neviem ci sony ericsson bude suhlasit s tym ze mi este niekdo da prachy za znalca .
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
NEONI píše::twisted: Pokus o ututlanie zalezitostostito tam nezabudni pripisat
to neni pokus o ututlani...snazi se o domluvu a s nabidkou zacali nizko
ja bych jim navrhl,at daji novej foun a 3k3 a smazeme to...pokud ne,soud o nahradu vynalozenych nakladu...to je podleme fer,kdyz maji tak kokotskej servis,za ktery zodpovidaji sami,protoze s nimi maji smlouvu
Někde jsem čet, že mobily NOKIA jsou pro baby, SE pro CHLAPY - ale pokud pro stejný, jako jsou ty tlfny, tak potěš pámbu...
Já osobně teda N7250i...
A kutilmile - nelituju tě
Chcem vidiet niekoho kdo si pocas 12 mesiacov kupi 3x ten isty telefon v mojom pripade K750i, o prvy som dosiel tak som si kupil novy z vlastneho,a o ten ma obral servis, o treti uz nestojim fakt .