Jakej byl Ježíšek?
Moderátor: Moderátoři
- vasilceral
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Nejspíš ale to, co se do té doby nejvíc poláme...
Ale jednu nadílku jsem přece jen dostal - sestra čeká další přírůstek do rodiny. Jen neřekla, jestli to bude kluk nebo holka - tak teď nevím, jestli budu mnohonásobný strýček nebo konečně i tetička.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Přílohy
-
dáreček v bedýnce.jpg- (20.25 KiB) Staženo 47 x
Pro zajímavost jsem udělal druhý pokus - tentokrát kalíšek úplně neshořel ale roztekl se na několikacentimetrovou placku.
Kvicala_r píše:Sandal píše:Ten Nilfisk bylo fakt překvápko
Co máš doma za přívod, když to má celkem slušnej příkon
Napětí (V) 230
Příkon motoru (kW) 1800
Napětí (A) 9
No budu muset zažádat na ČEZ aby mi u baráku postavili extra trafačku jenom pro mě
Skoro ses trefil.Mám tuhle: http://www.nilfiskcentrum.cz/Nilfisk-C- ... escription a má o 100kW menší příkon
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Achab píše:Letos jsem si málem nadělil požár...
Já jsem takhle málem hasil adventní věnec. Svíčka v plechovým kalíšku napíchnutá na hřebík. Teplem knotu se ohřál hřebík, vosk vytekl tou dírkou a zbytek se kompletně vzňal.
Stejně tak šla kdysi zapálit plechovka od lančmítu se zbytky sádla. Ohřála se na plynu a pak se jen vhodila sirka. Šla ale dost blbě uhasit, prskalo to. Byl jsem malej velkej experimentátor...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
takovy prenosny ponk, do kteryho se daji upnout i pilky.
Jinak KLIDNE VANOCE se zvrhly po vypadku elektriky na 4 hodiny v ten nejvhodnejsi cas na smazeni rizku pri svickach na propanbutanu.
- Přílohy
-
pon s.jpg- (215.99 KiB) Staženo 62 x
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Akorát že displej to má na kabelu a můžeš ho umístit kam je libo. Takže 3 osy, 3 displeje. Někdo se nad tím ofrňuje, že to nemá skleněný pravítka ale tříosa se sklem a trojdisplejem by vyšla za prachy co jsi psal a ještě bez DPH. Na mý krouhání a škrábání to úplně stačí, rozhodně lepší než nonius začínající 0 a končící 75 na kterým je dílek 0,025 mm.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Ten nonius je teda maso.Co je to za mašinu?Já to někde už viděl a nevim kde.