Predám prebytočné súčiastky

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
djwiktor

Predám prebytočné súčiastky

#1 Příspěvek od djwiktor »

Ahojte, predavam nejake prebytky ktore mi ostali zo zrusenych alebo nerealizovanych projektov.
V prilohe je zoznam, priebezne ak by nieco bolo na predaj dodatocne, tak doplnim.

Minimalny odber pri SMD rezistoroch a kondikoch je 10ks ( snad je dovod jasny) . V zelenych stlpcoch su uvedene ceny za kus a za celu polozku v €.

Taktiez pridavam na predaj hlinikove rury ktore su mi uz nepotrebne k projektu:
Dlzka 315mm, Vonkajsi priemer 95mm, Stena 3mm. Zliatina 6060.
Cena za kus : 4€ Pocet ks : 35

Akekolvek otazky, ci uz o cene alebo doprave mi piste prosim do spravy.
Nie je problem zaslat aj do CR, pripadne osobny odber v Bratislave. Na dobierku po niekolkych neprebratych zasielkach neposielam.
Přílohy
trubky.jpg
(277.33 KiB) Staženo 298 x
Stock_excessive.rar
(7.35 KiB) Staženo 299 x
djwiktor

#2 Příspěvek od djwiktor »

Mam na predaj aj nepouzite procesory STM32L151CBU6 ( pouzilo sa nakoniec ine puzdro) - cca 140ks, ak by mal niekto zaujem, cena je 2.7€/kus, pri odbere vsetkych naraz za 280€ ( to je 2€ za kus ) . Nizsie ceny prosim nespekulovat, overte si najskor kolko naozaj tento procesor stoji. Dakujem za pochopenie.
djwiktor

#3 Příspěvek od djwiktor »

Doplnam dalsie suciastky, konecne som sa dokopal spravit inventuru a plus nam vratili z osadzovne suciastky ktore tam u nich boli zaskladnene ale uz nepouzivane, pretoze projekty ktorych sa tykali, sa uz nevyrabaju.

Platia rovnake podmienky ako v prvom poste.
Vsetky suciastky budem vzdy priebezne aktualizovat akonahle sa bude nieco minat.
Ziadne z mnou ponukanych suciastok neboli pouzite ( ziadne vyspajkovavane odpadky a pod. ) !

V prilozenom subore su prehladne uvedene aj ceny za ktore sa dane suciastky priblizne pohybuju v obchode ( za ktore sme ich my nakupili).
Ceny platne na kupu su po zlave, v zelenom stlpci.
Přílohy
WAREHOUSE stock_continue.rar
(13.25 KiB) Staženo 316 x
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“