Samsung SIII
Moderátor: Moderátoři
Samsung SIII
na zem, V_BATTERY je ve schematu odvozeno od konektoru baterie, V_BAT napaji
celkem hodne LDO + MAX77686, ktery jsem vymenil, kam se zamerit? kde je odvozeno
napeti V_BAT? DEkuji a preji hezke svatky David
Ve schematu to teď narychlo nemůžu najít.
Nevím, jestli schema máš, tak ti jej hážu na ulozto.cz.
Stáhni jej, já jej zase od tama odstraním.
https://ulozto.cz/!t31GJaUz45JS/gt-i930 ... -schem-pdf
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
A zkontroluj si, jestli nemáš třeba načatý i protikus- občas lidi donesli něco s MicroUSB nabíjením, rozkřaplý konektor na kabelu dokáže poškodit i konektor v zařízení.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Než dáš nový konektor na desku, tak mu z vnitřní strany pocínuj pájkou jednotlivé piny (tam, kde se budou dotýkat plošek na DPS). Líp se to potom pájí, když bys to chtěl fouknout shora horkovzduchem, tak je to až nutnost.
Já jich u tohoto modelu měnil možná stovky
Klidně to může být ještě nejaká keramika.