Chrome prestane reagovat a vypadne internet

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od ZdenekHQ »

Ctrl+alt+del nefunguje - ale funguje chvíli přepínání procesů přes alt+tab. To by musel být člověk furt ve střehu.

Kdyby to šlo tak jednoduše, tak shodím či alespoň identifikuju patřičný proces, dělám to tak běžně, když se něco rozhodne příliš zdržovat.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Radovan_79

#17 Příspěvek od Radovan_79 »

Zdeněk:
Avast, Advanced system care

Obojí bych vypráskal ven ze systému.
Ovšem to "kousání" vypadá spíš na HW problém. Co třeba RAM, otestuj je memtestem a uvidíš. Nebo blbý kabel k disku, třeba. To dovede hodně potrápit...
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od ZdenekHQ »

RAM jsem testoval i přehodil, a kdyby to byl obecně HW problém, tak se bude projevovat nezávisle na spuštěným softu. Mě to evidentně tuhne jen u FF. Je to sice paměťový žrout, ale pořád jsem maximálně na 75% kapacity paměti, když toho spustím víc.
]
Radovan_79

#19 Příspěvek od Radovan_79 »

No a nejsou ty moduly vadné, nepřehřívají se? Já tedy FF nepoužívám a nemám s ním moc zkušeností, ale nedělá to nějaký doplněk? Když ho spustíš bez doplňků, co se stane? Totéž?
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od ZdenekHQ »

Ono se to projeví velmi brzy po zapnutí/probuzení PC. Jakoby na pozadí něco běželo v kolizi s FF. Jeden čas to úplně zmizelo a pak se to nějak objevilo, jenže mezitím proběhly zas nějaký aktualizace SW.

Je to naprosto nevypočitatelný, ale pokud se to neprojeví do cca 15 minut od zapnutí PC, je celej den klid.

Taky jsem myslel, že je to HW, než se tady objevil druhej případ. Můžu klidně přehodit základní desku v noťasu, mým XP je to jedno, ale to je zas práce navíc...
]
kejki

#21 Příspěvek od kejki »

RAM jsem testoval memtestem a při instalaci si je kontrolují W7 - v pořádku. Klávesnice myslím nefunguje, jen ten kurzor myši. Brácha počítač nevypíná, leda když se hryzne. Ještě mu selhávalo zálohování Acronisem, ale ten jsem myslím vypnul. Ten hrabe na disk dost a hlavně mě udivilo, že to nijak neoznámil, jen označil zálohy za vadné.
Když ty W7 na SSD fungují, jestli není problém v napájení klasického sata disku.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“