Wifi predlžovačka s fázou vpravo a zapaľovanie kotla.
Moderátor: Moderátoři
Wifi predlžovačka s fázou vpravo a zapaľovanie kotla.
https://www.f-mobil.sk/p/revogi-smart-power-strip-2-6x-bezdratove-ovladana-zasuvka-wifi/znacka/revogi
Zakladny motivator bola moznost ovladat jednotlive zasuvky cez internet, pretože mi pravidelne niektoré zariadenia zatuhli a toto sa zdala byt velmi dobra moznost ako virtualne vypnut/zapnut samotne zariadenie.
Jeden zo spotrebicov zapojenych do zasuvky bol kondenzacny kotol, ktory vsak nebol schopny zapalit plamen. Ked som ho zapojil do obycajnej predlzovacky, tak fungoval.
Zistil som, ze v tejto wifi predlzovacke je faza vpravo, v obycajnej zase vlavo. Moze mat toto vplyv na zapalovanie plynoveho kotla?
Taktiez mi vrta v hlave, ci je mozne u nas predavat takuto predlzovacku, ci je nejaka norma, kde sa pise, ze zapojenie predlzovacky v SK/CZ ma byt s fazou vlavo.
Stretli ste sa s niecim takymto?
- serviceman
V tvém případě by šlo použít starou roztrojku alias zloděje (vypadá asi takto, ale tahle je nějaká novější), protože ta má na jednom výstupu přehozené pořadí L/N. Čili bys docílil návratu fáze doleva.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- Artaban001