SMD zesilovač - parametry

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Jirka
Kontaktovat uživatele:

SMD zesilovač - parametry

#1 Příspěvek od Jirka »

Mám tu jeden zesilovač z cd-rom ASUS, ale bohužel nedokážu identifikovat typ a najít k němu parametry (katalogový list).

Poradíte mi, co je to zač ten zesilovač?

je na něm napsáno:
2169
9046H
JRC

Zkoušel jsem hledat na pěti serverech s katalogovými listy, ale nic jsem nenašel.
Přílohy
zesilovac_cely.jpg
celý zesilovač
(57.55 KiB) Staženo 182 x
zesilovac.jpg
SMD zesilovač
(39.03 KiB) Staženo 175 x
Sendyx

#2 Příspěvek od Sendyx »

NJM2169 ?
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Jirka »

Díky, to bude ono.

tady jsem k tomu našel parametry a asi i ekvivalent http://www.mosanalog.com/datasheets/MOS ... 0guide.pdf , jiný kat. list není, s tímto počítat opravdu nemohu: http://www.mosanalog.com/datasheets/ms6544-41_cht.pdf

A k tomu ekvivalentu BH3544F už jsou datasheety k dispozici.
jef111
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od jef111 »

Jen tak - co s tím zamýšlíš? Myslím že takový zesilovač je celkem k ničemu. Teda já mám podobných v různých vracích řek bych desítky ale nikdy mě nenapadlo, že by byly na něco použitelné. Už jen pro to mizerné zesílení, když už to nemá ani rozumnou frechu ani výkon (do sluchátek). Šumák jak nějaký MBA ze 70. let a z napájení tam proleze kdejaký nepořádek...
Ale na pokusy proč ne :wink:
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Jirka »

Samozřejmě, na vědecké pokusy. :D

No a když v noci nemohu spát a koukám na telku, musím mít hodně ztlumený zvuk, abych zvukem nerušil spaní v ložnici, která je přes zeď za telkou. Ve vzdálenosti 3,5m od TV pak špatně slyším třebas tiché dialogy. Tak ho chci připojit kablíkem na audio výstup cinch L+R a poslouchat přes sluchátka. K napájení použiji 4 tužkové NiMH aku a budu ho mít vedle sebe na stole kvůli případné regulaci hlasitosti.

A tenhle zesík je hotový a zadarmo.
Odpovědět

Zpět na „Součástky“