Zkušenosti s nákupy v LIDLu.
Moderátor: Moderátoři
stasek píše:V tom případě by stálo za zkoušku koupit ten startovací zázrak v Lídlu a v případě špatný funkčnosti ho reklamovat. Já v Lídlu reklamoval dvakrát a vždycky s úspěchem.
reklamaci převážně uznají všadě a když ne je ČOI na krku, nefunkční bazmek se sešrotuje a lidi mají další práci, obchodník zakázku a obrat...jak dlouho to tak půjde ? dyť je to nehorázný plejtvání pracností, materiálem a energii, cesta do pekel
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Ať se vrátíme k Lidlu. Osobně jsem reklamoval za dobu jeho fungování asi dvakrát - vždy bez řečí.
Za to v jedné prodejně prodávající hodinky nepomohlo nic, jedině bych se musel obrátit na soudního znalce a na soud. To jsem vzhledem k ceně hodinek vzdal a demostrativně jsem při opuštění prodejny, tak aby to obchodník viděl, s nimi šlehnul o chodník. Ulevilo se mi, jemu možná také
Sory za OT.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Jínak za Smetanu mají mít 12V Lion vrtačkošroubovák, za Půlsmetanu baterkovou "dremelku", spousta brousítek do ní. Různý lepidla, svářečku na "plynovej" drát, (což je zcele na hojno), mírně podezřelej stojan na vrtačku a spoustu krámů do kanceláře. Stejně toho už ráno půlka nebude...
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!