AVS Video editor - částečné mute ve videu
Moderátor: Moderátoři
-
petrfilipi
AVS Video editor - částečné mute ve videu
Nemáte někdo zkušenosti s video editorem AVS Video editor (v7.1)? Mám hotovou celou výroční prezentaci pro naše mistrovské hasičské družstvo a potřeboval bych doladit detail - rád bych zkombinoval zvuk z vloženého videa s vloženou audio stopou - viz obrázek v příloze. Do poloviny by se přehrával zvuk z videa, pak by se zeslabil a nastoupil by zvuk z audio stopy. Ale nějak mi to nejde, přehrávají se mi obě stopy.
Kompletní mute u videa mi udělat jde. Takže v nejhorším rozdělím video na 2 kusy - jedno se zvukem a pak s mute a budou na sebe přesně navazovat.
Díky za případné rady.
Petr Filipi
- Přílohy
-
AVS.jpg- (62.52 KiB) Staženo 106 x
-
petrfilipi
Ale úplně košer to není.
Zvláštní je, že u audiostopy ta obálka funguje dobře.
Petr
-
petrfilipi
Jsem už na AVS zvyklý a s jiným editorem jsem defacto nepracoval, ale kdyby bylo něco lepšího, tak bych se tomu nebránil.
Pinnacle, VideoPad, Ashampoo Movie Studio, Cyberlink PowerDirector, ...?
Petr Filipi
- Přílohy
-
vegas2.jpg- (220.13 KiB) Staženo 110 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Pro zajímavost jsem si ho právě vyzkoušel (portablovou verzi 7.1) a uvedenou nectností netrpí, obě modulační linky poslouchá, jak má.petrfilipi píše:...Nemáte někdo zkušenosti s video editorem AVS Video editor (v7.1)?
- Přílohy
-
AVS.png- (80.26 KiB) Staženo 91 x
-
petrfilipi
-
petrfilipi
forbidden píše:Pokud to má být jen taková jednoduchá úprava, tak bych rozhodně audio zpracoval zvlášť.
No jo, to by šlo. Ale je to hrozně nešikovné, když bych chtěl dělat nějaké následné úpravy. Editace v jednom programu je jednodušší, pokud by to fungovalo.
Na obrázku v příloze je kousek mého projektu z portable verze 7.3.1.277 a stejně, v místě kurzorové čáry, hudba z videa hraje. To bych se z toho pokakal. A když mám 30s výřez v 10h záznamu, tak do zvukové stopy videa nedostanu 4 červené úchopové body ani za nic. Prostě to nejde. A když na zvukové stopě videa zvolím Fade out, tak se mi sníží úroveň na začátku. Prostě to nějak zlobí a zlobí. Ale už to neřeším, video v nějaké koukatelné podobě mám, dneska ještě připojím kousek s příjezdem hasičů do obce a bude hotovo.
Ale kdyby byl nějaký jiný editor, klidně bych na tento zapomněl.
Petr
- Přílohy
-
AVS-01.jpg- (49.51 KiB) Staženo 110 x
Jinak pro vytvoření více bodů v malém prostoru můžeš bod vytvořit mimo daný prostor a pak ho myší posunout do cílové pozice.
- Přílohy
-
MVW.png- (75.3 KiB) Staženo 85 x