Burza v Praze aneb sraz

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Neniu

Burza v Praze aneb sraz

#1 Příspěvek od Neniu »

Nepůjdete někdo příští sobotu na burzu http://ok1kfx.sweb.cz ?

Na základě této ankety
http://www.zirafoviny.cz/modules/xoopsp ... oll_id=296 a hlavně diskuse pod ní mě napadlo, že by nebyla špatné se třeba potkat, popovídat, dát si třeba Kofolu či pifko... :drink: :friday:

Něco jako je "výroční vánoční hw-listovnica", kdo zná :) Nebo je to příliš hloupý nápad?

Poznávací znamení asi jiné :mrgreen:
Jsem na cestě k šípku.
BOBOBO

#2 Příspěvek od BOBOBO »

Nyní je mi moc zima , na jaře možná kouknu . To je jen ta tělocvična ? To víš zhýčkaný Holicemi .
Neniu

#3 Příspěvek od Neniu »

On je to spíše kulturní a promítací sál, je tam i pódium a nahoře je vidět promítací kabina. Pokud se to tedy nezměnilo.

Holice neznám, nebylo jak se tam rozumně dostat, ale letos tam chci. Slyším na ně jen chválu a přímo ódy. A protože už je jak se tam rozumně dostat, tak to prubnu.
Jsem na cestě k šípku.
petula
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od petula »

Setkání na Jarově je špatné v tom, že začíná už o 8 ráno a končí už ve 12 hodin. Začátek je moc brzy. Kdyby to setkání bylo třeba od 10 ráno do 3 odpoledne, pak by to bylo mnohem lepší a návštěvnost by jistě vzrostla. Jenže organizátor je zřejmě ranní ptáče, pro které platí, že ranní ptáče sice dál doskáče a více sežere, jenže brzy chcípne. :D
Neniu

#5 Příspěvek od Neniu »

Výhoda zase je, že na silnicích bude volněji, protože pražáci budou ještě spát :twisted: Já pojedu od nás tak v půl sedmé, možná raději o trochu dříve, ale to se jede dobře. Ačkoli vstávat tak brzy se mi určitě nebude chtít. Snad bude na dálnici ( D8 ) nějaký malér.
Jsem na cestě k šípku.
warp

#6 Příspěvek od warp »

Já tam určitě budu, navštěvuji pravidelně - a musím již od 8 hodin do cca 10:30 dle potřeby, jak tam nejste hnedka ráno - tak už bývá vyprodáno ! Pivo si nedám, jezdím vozem.
Neniu

#7 Příspěvek od Neniu »

warp píše:Pivo si nedám, jezdím vozem.
To já taky.
Jsem na cestě k šípku.
Neniu

#8 Příspěvek od Neniu »

Jak to tak čtu, tak to tam bude pěkný spolek podivínů :D
Jsem na cestě k šípku.
radioelectrum

#9 Příspěvek od radioelectrum »

Neniu píše:Jak to tak čtu, tak to tam bude pěkný spolek podivínů :D
On si snad někod myslí že na takových burzách jdou normální lidi ? Naštěstí nejsem normální ! Normální znamená takoví co si zavolají firmu na výměnu žárovky a pravidelně vyhazují svoje elektropřístroje protože jsou již zastaralé. Přeci nebudou mít již 3 roky starý mobil nebo počítač, to by nebyli COOL že ano.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“