USB prodluzka
Moderátor: Moderátoři
USB prodluzka
Potreboval bych zjistit jak daleko jsou ty diry od sebe a nikde to nemuzu najit.
-
Radovan_79
termit256 píše:Tys to zmeril?
Mi to podle te fotky vychazi na 27mm
Tak jsem to zkusil ještě jednou trochu jinak a vyšlo mně také 27. Ale při mém původním způsobu měření mi furt vychází 23. Bohužel ta fotka má perspektivu, což dává rozdílné výsledky při rozdílných způsobech měření.
Docela bych souhlasil s PvvS a ta rozteč by tedy měla být 25mm (přesně mezi tím, co dávají dvě naše měřicí a výpočetní metody).
PS: Nakonec jsem zkusil třetí způsob a vyšlo mi 24,8mm
Ja nakreslil kotu 12mm, nazoomoval fotku tak aby sedel rozmer konektoru na tuto kotu a pak namaloval ten druhy obdelnik mezi derami a zmeril ho. Vychazi mi tech 27.
- Přílohy
-
ddd.JPG- (46.29 KiB) Staženo 161 x
Rozteč děr na snímku je 65,5mm, šířka otvoru na snímku je 21mm, šířka "kolíku" je 14mm. Dal jsem si práci a snažil se měřit co nejpřesněji.
Z uvedených údajů vychází skutečná rozteč 25, resp. 26mm. Není v mých silách to z té fotografie změřit přesněji, chyba měření bude asi bohužel relativně velká a proto se výsledky pohybují mezi 23 a 27mm. Osobně si myslím, že skutečná rozteč je opravdu těch 25mm, ale není nadto ji změřit na skutečném kabelu.