Podrhnuté sliepky,bol to pes či líška.
Moderátor: Moderátoři
Před hodně lety se nám kuna usídlila na půdě, to bylo hoven. Posrala to snad do posledního cm/2. Ale nemáme žádnou drůbež, tak nebyly škody. A kočky taky přežily...
Vím ale že nasraní chovatelé drůbeže kuny chytají do sklopců a likvidují.
Zase tak chytrá aby se nedala chytit není. Kuna fakt v uzavřeném prostoru pozabíjí co jde a ukouše hlavy.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem jedna kuna se usídlila kámošovi na chatě na půdě a zásadně chodila na záchod jen na poklop, kterým lezl na půdu. Zbytek si určitě domyslíš.
Jo a kamarád bydlí na Bečvě a na dům si dal nálepku "Kuna Duo Inside"
Nekonečný boj. Kdo k němu přijde na návštěvu tak občas neodjede, hlavně jim chutnají NGK silikonové VN kabely ke svíčkám.
Ale to už je jiný příběh.
Kun je jak nasr.ných. V létě sedíme před hospodou, za hodinu vidíme třeba 10. U máti už dvakrát ukousaly kábl od termistoru v kolektoru. Ještě jednou a !!!
.
.
.
.
bude to potřetí
Že by liška přelezla dvoumetrový plot s okama 5x5cm, to se mi moc nezdá. Ale hádat se určitě nebudu, vím o liškách prd. Zkusím se zeptat chytřejších.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- elektrosvit
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Jinak kdo bydlí tam, kde jsou lišky a kuny ví i to, že by ten plot musel být z "pětky roxoru", aby v něm časem zvířátka nevyrobila nějaký větší otvor.
Já mám v 50m plotu u lesa záměrně vytvořený průchody pro ježka, protože ten skutečně plot nepřeleze, ale jinak se tam protáhne kdejaký zvíře. Je stejně zvláštní, že ty zvířata chodí pořád stejnou cestičkou jak mravenci. Liška nevím, kudy leze, ale po zahradě mě občas chodí taky.
A kutilmile - nelituju tě