Sencor SLT1911 DVB-T, nejde zapnout
Moderátor: Moderátoři
Sencor SLT1911 DVB-T, nejde zapnout
Samozřejmě jsem prolistoval poctivě všech 64 stránek, ale nic podobné se tu neřešilo. Myslel jsem si, možná naivně, že ten elyt umřel během práce, tedy že ta TV těsně předtím byla zaplá, tedy ON. Nedalo mi ani minutu práce po otevření TV zjistit, že ten kondík je po smrti. Byl nadutý jak králík po mokrém jeteli. Elyt cena 1-5 Kč. Takže na opětné pohřbení ještě nenadešel čas. Problém je, že na tyto "unikáty" je co výrobek, to jiný ovládač, a univerzály se touto firmou většinou nezabývají. A lidi, když vyhazují tak z 20-25% i funkční věci, si ovládače nechávají. Tedy netuším nač. U nefunkčních to vůbec nechápu.
Pokud by byl problém v zamčené klávesnici. klidně bych ty 2-3 stovky za ovládač dal. Některé CRT TV se daly zapnout do provozu i zamknuté, ale nedaly se přepínat atd. U plochých, nevyjímaje ani plazmy, se některé dají zapínat a vypínat zasunutím vidlice do zásuvky, některé naopak si nepamatují po přerušení a obnovení napájení nic, a musí se vždy zapnout ovládačem nebo klávesnicí. Proto prosím někoho, kdo s tím má zkušenost, o radu.
Např: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ght=sencor
Je to sice 32" ale problém bude zřejmě stejný.