Aktuálně "použitelnej" mobil

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Celeron

#16 Příspěvek od Celeron »

Standa99 píše:Ten Lenovo Vibe Shot teoreticky odpovídá tvým požadavkům.

Nojo, ale když ono se u PC říká "Lehovno". Mám obavu, aby to nebylo u smartu to samý. :(
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Standa99

#17 Příspěvek od Standa99 »

Telefon snad nemusí být držák, vždyť to je spotřebka, kterou za 2-3 roky vyměníš. Pokud budeš řešit fámy, nebo že někdo před 5 lety viděl v telefonu divnou desku, tak to si nekoupíš nic.

P.S. To je jak s notebookama od Aceru, už víc jak dekádu o nich koluje fáma, ale dnes jsou na tom ze všech levných nejlíp.

Edit: Tady je rozborka toho Lenova. Na to že je v telefonu šestkový Snapdragon, tak má slušně řešené chlazení. To když flashuju LG G3 od dcery, tak během pár sekund je na CPU 70°C a tam je osmičkový Snapdragon.
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
Celeron

#18 Příspěvek od Celeron »

No tak TOHLE musím mít :!: Vždycky, když třískám vlašáky ořechy mě bolej ruce. A nedej bóže, když si zapomenu vzít na montáž kladívko, pak budu i ty hřebíky mít čím zatloukat. :mrgreen: Viz video s vrtačkou dole na odkazu.
Je to divný, ale má snad vše, co jsem chtěl. 8O Akorát ta váha 0,25 kg, to je pěkná cihla. :roll:
Jirka

Celeron

#19 Příspěvek od Celeron »

Globální telefon, různý časový pásma. :lol:
Jirka

PotPalo

#20 Příspěvek od PotPalo »

Ako doska na krájanie zeleniny je to dosť drahé. Zaujala ma informácia o ukladaní fotiek do 32 GB ROM. To už neznamená "Read Only Memory" ako kedysi? Alebo sa tam dajú uložiť iba jednorazovo. :lol: Asi mysleli EEPROM....
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
Michal22

#21 Příspěvek od Michal22 »

Něco podobnýho jsem známýmu opavoval nedávno. Prostě mu do toho vodotěsnýho telefonu trošku zateklo, zničilo to lentu od LCD. Kvalita. Na záruku mu to neuznali. Ještě že ten LCD šel sehnat za rozumný peníze (1300Kč.)
Tyhle telefony jsou vevnitř všdechny stejné. Na prd.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Radovan_79

#22 Příspěvek od Radovan_79 »

Moc neporadím, mám teflon s jiným os (Win 10), ale pobaví mě, jak u desktopových Win 10 všichni řeší telemetrii a kdesi cosi a pak si koupí nějaký Ce-tung nebo Ping-pong... Kdo to byl, Xiaomi, jak se pár let profláklo, že tam je nainstalovaný nějaký špicl od čehosi čínského? Tak to snad ať mě raději špicluje Microsoft, než čínské tajné služby, či co.
Sorry za OT.
rnbw

#23 Příspěvek od rnbw »

A Huawei a ZTE su blizke cinskej vlade. Pokial viem, tak v USA je zakazane pouzivat tieto vyrobky vo vladnych instituciach.
bu2520

#24 Příspěvek od bu2520 »

rnbw píše:A Huawei a ZTE su blizke cinskej vlade. Pokial viem, tak v USA je zakazane pouzivat tieto vyrobky vo vladnych instituciach.

co jsem četl tak Win 10 zase nesmí používat vládní instituce Ruska a Číny, dokonce i Francie s nimi má problém co se špiclování týká.

Já používám od května Elephone p9000 lite. Nejprve docela žral baterku, ale po aktualizaci je to v pohodě. Vzhledem k tomu, že jsem přecházel z klasického mobilu, mi tam schází notifikační dioda. A s porovnáním se Samsungy nemá tak kontrastní displej. Na druhou stranu jde naprosto bez problémů což jsem u samsugů stejného věku postřehl že tak úplně není. Více či méni jim zlobil software.

Bohužel je to subjektivní pocit, něco jak s auty, každá liška svůj chvost chválí.
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“