Prihlaseni a posilani prispevku
Moderátor: Moderátoři
-
Návštěvník
Prihlaseni a posilani prispevku
asi jsem nejakej jinej , ale obsluha tohoto fora se mi zda dosti na ho ...
Tym nemyslim moderatory, ani konkretni osoby, ale treba : na zacatku se prihlasim a jedu na diskuz. forum - chci odpovedet a vyhodi mi to ze se musim prihlasit (a to jsem se prihlasoval tesne pred tim ...)
Taky je dost neprehledni, ze nikde po prihlôaseni nevypise jmeno - neco jako treba : vitej magore ....
Pak clovek nevi jestli je porad prihlasenej , nebo uz zase ne .. Trosku chaos
A to zadavani jmena hl. admina/sponzora do kazde odpovedi mi prijde taky trosku ujeti, a pro lidi kteri jsou tady poprve, asi i dost neprehledny ...
Sorry za kritiku, ale zrovnavam to s jinyma forama ...
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prihlaseni a posilani prispevku
To, že jsi přihlášen poznáš jednoznačně podle toho, že se Ti vlevo nahoře pod logem Elektro bastlírny napíše Vítej /nick/! a v kategorii Váš účet si můžeš prohlédnout nastavení svého účtu.
www.sigmaphon.cz
S dynamickou IP to nemá co dělat: přihlašuju se střídavě ze statické (doma) a dynamické (kdekoli jinde) a vždycky mě uvítá, aniž bych musel cokoli vyplňovat. Jednu nevýhodu to má - hrozí, že mezitím zapomenu heslo.
Mám tento server přidaný mezi důvěryhodné a mám z něj povolené cookies.
Zůstávám přihlášený do té doby, než se přihlásím z cizího počítadla - tam samozřejmě musím jménem, heslem a ještě jedním jménem.
Pak to na tomto musím zopakovat.
Jeden čas jsem také býval nepravidelně odhlášený a pátrání přineslo výsledek: Červánek mého života je tvor hravý, hraje si i na tomto počítadle, a jedna z her přepsala cookies pro všechny servery.
Jo, a když jsem po skenu Ad-Aware povolil smazat Nelighible objects.
Hraj si s nastavením a pak dávej pozor, kdy tě to odhlásí, chyba je u tebe.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
-
Návštěvník
Jinak, asi 4 x jsem to skousel poslat aby tam byl i nick , ale pokazde me to vyhodilo ze se musim prihlasit ....
Pak me to uz fakt nastvalo (mel jsem docela naponahlo, a zrovna se to muselo srat) a tak jsem to tu napsal. Jinak ted mi to taky neslo poslat pod nickem . Skusim zmenit ty cokies
Nie zmeniť, ale povolit. Až máš povolenú spodnú lištu - tak je to ... značka ako - zákaz zastavenia v lište - na to klepni a povol cookies...Anonym píše:Dik za vysvetleni ...
Jinak, asi 4 x jsem to skousel poslat aby tam byl i nick , ale pokazde me to vyhodilo ze se musim prihlasit ....
Pak me to uz fakt nastvalo (mel jsem docela naponahlo, a zrovna se to muselo srat) a tak jsem to tu napsal. Jinak ted mi to taky neslo poslat pod nickem . Skusim zmenit ty cokies
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Nezapomeň si povolit "uložené" cookies , ne jenom ty v rámci relace. Rychlejší je to přes "bezpečný servery", jak píše Hill, tam už je to nastavený.
EDIT: Zkusil jsem odeslání anonymního příspěvku a nikde žádná chyba.
Než si začneme dělat starosti, pár dní bych to zkusil vydržet.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
A zase mizím. Hezkej den.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Jenom by mě zajímalo, proč ti, co nejvíc mají potřebu se ozvat při každým problému či změně najednou mlčí.... Že by se u nich projevila typická česká povaha ? U mě by se mohla projevit taky, co vy na to ?