Genius slimstar R610-ruším všechny pokusy marné
Moderátor: Moderátoři
starecd píše:Já jsem ovladače nainstaloval s klasickou myší a klávesnicí, pak jsem restartoval počítač a připojil přijímač a klávesnici a pokusil se o zprovoznění přes tlačítko přijímače, protože ani bezdrátová myš ani klávesnice nefungovaly.
A to je právě přesně proti ofiko návodu. Zkus si ho přečíst a postupovat PŘESNĚ podle něj.
A dle mých zkušeností s několika bezdrátovkami mi chodily vždy obě - bezdrát i obyč.
Jinak certifikováno pro Win Vista, takže teoreticky by měl ten set běhat i pod Win7.
Na stránkách Genius už podpora tohoto typu není.
Celkem dost podrobný návod a popis v angličtině najdeš tady: http://download.geniusnet.com/2011/KB/S ... l_V1.0.pdf
Ten odkaz už sem psal rnbw.
starecd píše:Mýlíš se pokusil........Navíc jsi neodpověděl jestli umíš nainstalovat něco, když nejede klávesnice ani myš.
Ale pak ses o tom nějak v celém vlákně zapomněl zmínit.
K druhé části tvé reakce mohu říci jen tolik, že "ne, neumím", ovšem tento problém je ve světle tohoto "z tvého popisu vyplývá, že ses o instalaci podle popisu v návodu ani nepokusil a nainstaloval ovladače předem. Takže se nedivím, že myš ani klávesnice nechodily." poněkud zavádějící a nicotný.
Když mi tyto skutečnosti solidně vysvětlíš, jsem ochoten uznat, že jsem se na základě tvých dosavadních informací mýlil.
-
Radovan_79
-
Radovan_79
Instalace by měla proběhnout asi tak, že vypnu PC, odpojím stávající klofnu a krysu, připojím ten génius a zapnu PC. Když to bude v pořádku, jako ten set, tak by to mělo fungovat. Ovladač na klávesnici jsem instaloval naposledy do Win 3.11...
A pro tazatele: Neurážej se, ale popisu jsi moc nedal...