Genius slimstar R610-ruším všechny pokusy marné

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Radovan_79

#31 Příspěvek od Radovan_79 »

Na klávesnici a myš ovladače? Píše se pořád rok 2017? Nedostal jsem se cestou z práce do nějaké smyčky a zpátky do roku 1994? Ne že by to nebylo super, aby mi bylo zase 15 :lol:
satam

#32 Příspěvek od satam »

Podívej se, jak je ten set starý........
rnbw

#33 Příspěvek od rnbw »

Uz si niekedy videl USB klavesnicu alebo mys, ktora by nebola kompatibilna so standardom USB HID?
EKKAR

#34 Příspěvek od EKKAR »

Určitě moje minulá krysa se standardem kompatibilní byla, ale byla Microsoft Comfort Mouse 3000 S MODRÝM SVĚTLEM, byla samozřejmě USB a furt a mocí mermo si chtěla instalovat ovladače svoje - do W7 Ultimate 64b. A když se jí to náhodou povidlo spáchat, tak mi ten její "dokonalej" ovladač shodil co mohl - nefungovala funkce zmáčknutí kolečka = Otevři jako novej tab, nefungovalo přepínání klávesnicovejch rozmístění podle jazyka (levej Shift+alt), rozlišení myši se najednou změnilo z maximálního na nějakou pofidérní hodnotu - prostě pokud se jí něco dovolilo mimo standartní funkce, začala o chování kompu a sebe rozhodovat firma z Redmondu a ne já jako uživatel ... Navíc se brzo rozes*ala, položená na stoje na podložce samovolně bez pohybu hýbala kurzorem - takže jsem ji od kompu uškubnul a mám ji v šuplíku připravenou, že ji kuchnu a použiju aspoň kábel od ní a přepínače, když už samotnej hlodavec se chová podobně jako největší virus na světě = jak jemu samotnýmu je libo ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
PotPalo

#35 Příspěvek od PotPalo »

Takže od začiatku. Pripoj tam funkčnú klávesnicu a myš a odinštaluj ovládače.

Teraz znova ten postup. Pripojíš bezdrôtový prijímač, zapneš PC. Zapneš klávesnicu aj myš. Malo by to fungovať, prípadne počkaj až ustane disková aktivita, prípadne hlášky o novom hardvéri. Ovládače sú na pridanie špeciálnych funkcií, zatiaľ ich neriešme. Ak to nefunguje, podrž tlačidlo na prijímači, potom na myši/klávesnici. Niekedy treba naopak, skús rôzne kombinácie, stlačenie, podržanie. Ak to ani potom nepôjde, môže byť odpálený prijímač, prípadne je k inému zariadeniu.

Mimochodom, IR myš sa dá pozrieť cez foťák, či svieti.
Tiež je možné mať pripojených viac klávesníc a myší naraz, všetky budú fungovať. Kurzor myši bude ale iba jeden, bude reagovať na pohyb všetkých myší.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“