Thomson 29DX400 S

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
miroja

Thomson 29DX400 S

#1 Příspěvek od miroja »

Prosim o radu. Susede odisiel v tomto Thomsone VN trafak (ak som odpisal spravne, tak by to mal byt MHF 346-96). Skusal som hladat original, ale nenasiel som ho v beznych netovych obchodoch. Viete mi poradit kde by sa dal na SK zohnat? Pripadne nahradu? Na webe som nasiel, ze by to malo byt HR80001. Mozem ho tam pouzit? Dik za reakcie.
miroja

#3 Příspěvek od miroja »

Netvrdim, ze som obzeral cely trafak dookola, lebo sa mi nechcelo ten telkac cely rozoberat, dala sa odobrat len cas zadnej steny a tam som to videl. No nasiel som aj tu: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic504340.html ;tiez problem s VN trafom a tam chalan odpisal taky isty nazov, tak som bol v tom, ze to asi bude ono.
Ale ak vravis, ze by tam mal byt aj iny popis, skusim pohladat. Moc sa mi do toho nechce,ale co by clovek koli dobrym susedskym vstahom neurobil :wink: .
miroja

#5 Příspěvek od miroja »

Tak som este trochu googlil slova Kondika sa potvrdili, citujem z elektroda.pl:
Model TV: 29DC410 S, trafo oryginalne: 40351A-5 (10829180) OREGA
Błednie spisałem model, MHF 346-96-4503 to symbol potencjometrów ostrości i UG2

Po konsultacji z serwisem Thomsona polecono mi model 1372.0057 firmy ELDOR.

Takze ELDOR 1372.0057 je ekvivalnet?
(joooj, ako sa mi do tohto telkaca nechce...)
miroja

#7 Příspěvek od miroja »

Dik za typ, skusim pozhanat to HRko (Avelmak alebo Nedis?).
Tie uspechy asi budem potrebovat, lebo tam pekne plieskalo VN, tak ktovie co vsetko je este v Si nebicku :roll:
miroja

#9 Příspěvek od miroja »

Tak som sa vcera prinutil to trafo vymenit (suseda ma este OTFko 8-) ). Zda sa, ze vertikal to prezil. Mam vsak otazku. Po zapnuti sietovym vypinacom nenabehne TV okamzite. Naskor zablika ledka (2xbliknutie, pauza a to vsetko 3x) a az po tretom "dvojbliku" nabehne TV. Majitelka hovorila, ze sa je to takto spravalo od zaciatku. Je to normalene alebo to signalizuje nejaku dalsiu zavadu? Zohnal som nejake kody od tohto TV, ale kod 222 (ak som to sparvne dekodoval) tam nie je uvedeny. Dik za tipy.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“