Uzitecne doplnky pro chrome
Moderátor: Moderátoři
Uzitecne doplnky pro chrome
A prosim o radu jake doplnky nainstalovat, pouzivat.
Co jsem snad vychytal:
Gmail- Checker Plus for Gmail V.19.3.9
Speed dial- FVD Speed dial + FVD Synchronizer
Screenshot - Explain and Send Screenshots V.8.4.6
Stravce stahovani- Chrono download manager
Blok. reklamy- Adblock
Hledam na preklad oznaceneho textu- neco pouzitelneho, ne ze se me otevre dalsi stranka kde je google prekladac. A pak prevod meny, zobrazeni v ceske mene misto dolaru, eura na CZK v cinskych eshopech, Ebay a pod.
Pokud nekdo znate dalsi chytre doplnky co ulehci fungovani na Chrome tak sem s nima. Diky vsem za spolupraci pri vylepseni prohlizece.
Ten Speed Dial [FVD] a EverSync je základ (i když v Chrome padá), taky jsem bývalý fanoušek Opery do verze 12.17.
Maxthon mám taky (4.4.8.2000), sám o sobě má jen 9 listů pro Speed Dial, a poslední dobou v něm nějak blbnou videa.
Každý prohlížeč je na něco dobrý a na něco blbý.
Otazka byla vztazena k prohlizeci Chrome, prosim drzme se toho. Asi by se to zvrhlo nekam kam momentalne nechci.
Z pohledu rychlosti byl chrome na prd. A Ano byl. Posledni verze je i na procaku T2300 1,66GHz a 2GB ram s 13 nactenyma kartama+doplnky, plne funkcni, na win 7,32b, SSD disk. Zadny zasek, tocici se kolecko, pady prohlizece. A tak proc ohrnovat nos. Nejaka sledovacka? A co, mam foun s androidem. Google jako Google. Synchro taky funguje, pouzivam vic pocitacu.
Edit: Speed Dial [FVD] a EverSync zadny pady v chrome.
Osobně se poohlížím po Vivaldim, který je založen na Chromu (umí jeho doplňky) a má dost integrováno, podobně jako Maxthon. Kdyby měl online synchronizaci, tak už jsem na něm.
- Přílohy
-
mx_im-ex.png- (7.59 KiB) Staženo 107 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Hmm 4.9 nebo 5.0? Divný, mě píše Maxthon 4.4.8.2000 že je aktuální. Ale to blbnutí videa na Trubce je pravda, napíše Connection error, problikne a pak normálně jede. Nebo se nahodile při rychloposuvu sekne. Divný ovšem je, že to dělá jen na jedný mašině ze tří.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
V Maxthonu mi taky něco chybí, hlavně vypnutí WebRTC jako má třeba Firefox, přes co prohlížeč vykecá dost věcí, což je třeba při použití VPNky dost naprd.
P.S. @Celeron: V Maxthonu jsou aktualizace dlouhodobě nic moc a verze 4.4 jsou už dlouho nepodporované.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
P.S. Mnou použivané doplňky ve Vivaldim:
Adblock Plus 1.12.4
Always on Top 2.6.4
Checker Plus for Gmail™ 19.3.5.2
PIP Video 2.3.2
Překladač Google 2.0.6
Tampermonkey 4.1.10 + Anti-Adblock Killer (Script)
Xmarks Bookmark Sync 1.0.32
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA