"...Every day I do This..."vladimir píše:někde jsem zahlíd odkaz - https://www.youtube.com/watch?v=RPZmj1Ipug0
Vtipy, vtipné články a odkazy (odděleno, uzamčeno)
Moderátor: Moderátoři
- Artaban001
-
Radovan_79
- radioelectrum
Všichni soucitně a v tichu čekají, až přijde ta chvíle. Náhle se dědeček probere a povídá:
„Povím vám, mí nejbližší, své největší tajemství. Já jsem se ve skutečnosti nikdy nechtěl oženit a založit rodinu. Měl jsem všechno. Rychlá auta, krásné ženy, mnoho přátel a tučné konto. Ale jednoho dne mi přítel pověděl: Ožeň se a založ rodinu, protože ti nebude mít kdo podat sklenici vody, až budeš na smrtelné posteli a budeš mít žízeň. A tak jsem se oženil a radikálně změnil svůj život. Večerní diskotéky s krásnými ženami nahradilo sledování seriálů s manželkou. Autem jsem jezdil pro vás, děti moje, do školy a ze školy a na společné dovolené k moři. Peníze z konta se rozplynuly na vaše studia, děti moje. Krásné dny svobody odnesl vítr. A teď, když ležím na smrtelné posteli, víte, co je nejhorší?“
„Co, tatínku náš drahý?“ se všichni ptají.
„Nemám, 🤐, žízeň!!!“
- Přílohy
-
ObamaTrumpCarpetNo_signal.jpg- (186.1 KiB) Staženo 81 x
-
Babis_Mate_slovo_-_Hraci_plan.jpg- (60.41 KiB) Staženo 115 x
-
imigrant_se_rekvalifikuje.jpg- (112.42 KiB) Staženo 65 x
„Můžeš mi říct, na co jsi před těmi pětadvaceti lety myslel, když jsi vedle mne takhle ležel.“
Manžel:
„Na to, že ti vyšukám mozek z hlavy a vysaju kozy do placata.“
Manželka se culí a ptá se:
„No a na co myslíš teď miláčku?“
Muž odvětí:
„Že se mi to docela povedlo…“