Prenos PPM signalu na fr.443 MHz rušenie
Moderátor: Moderátoři
Prenos PPM signalu na fr.443 MHz rušenie
Este su to tieto moduly :
- Přílohy
-
TX 4M -SIL.jpg- (31.34 KiB) Staženo 177 x
-
BC-NBK.jpg- (40.31 KiB) Staženo 137 x
B/ Sú na to schémy z diskrétnych obvodov, filter sa otvorí na dobu frejmu po synchro pulze, ale je to zložité, veľké, ťažké, žravé a nemá to inteligenciu.
https://en.wikipedia.org/wiki/Squelch
Zkousel jsem dat na vstup prijimace SAW filtr, na sum na vystupu to nemelo zadny vliv, jen se mi zdalo ze se trochu zlepsila citlivost.
Prípadne popíš kam sa to pripája, nech pochopím súvislosti.
- Přílohy
-
prijimac_schema.jpg- (44.91 KiB) Staženo 155 x
- Artaban001
mihal píše:Pripájam schému, je na nej za prijímačom procesor PIC12F675, to je tá časť čo asi podľa toho čo píšeš potrebuješ. Stará sa hlavne o prevod PPL do 4kanálov pre servá a prog.funguje ako filter - nepustí do serva náhodný signál. Predpokladám, že toto Ti robí problém. Dal som si tú námahu a vyhrabal som ten hw, mám tam prijímač na 433Mega a za nim priamo proc PIC12F629, ten nemá AD, z neho tri servá, bol to upgrade RC helikoptéry.
Prípadne popíš kam sa to pripája, nech pochopím súvislosti.
tak to je problem ,lebo ja potrebujem aby ten PPM signal isiel dalej stale ako PPM a nie PWM .Pripaja sa to na vstup trener portu
Len pre info, na výstupe dekodérov kanálov nieje ešte PWM, tá je až za servo dekodérom. Tu je na výstupe toto:
- Přílohy
-
priebehy.jpg- (40.21 KiB) Staženo 134 x
miror píše:"Jednoducho obisť" to sa ti povie ak to vieš ja to neviem už nahrať do pic bude náročné
Nepises k cemu to konkretne mas a jak dlouho to bude v provozu apod., ale nejjednodussi bude vysilat ten signal porad, pripadne vysilat jen nosnou, pak sum nebude. Jenze tim zablokujes v okoli pasmo 433MHz.