Obrázky na idnes nejdou.

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
TAKJAN

Obrázky na idnes nejdou.

#1 Příspěvek od TAKJAN »

Na idnes mi nejdou obrázky, černo. Což mi vadí jen v tech. a autech. I když vypnu adblocky, všechny. (Normální strašení kvůli adblock odklinu "později" a číst jde). Nedělá to někomu taky?
satam

#2 Příspěvek od satam »

Co máš za prohlížeč? Jaké obrázky, všechny nebo jen v reklamách? Co tomu předcházelo? Máš nainstalovaný příslušný plugin?
FHonza

#3 Příspěvek od FHonza »

Taky mi to dělá. Nezkoumal sem proč, ale mně pomůže dát "náhledy" a potom teprve kliknout na obrázek. Poté se zobrazí.
warp

#4 Příspěvek od warp »

Mám taky nutný ADB ve FF (poslední verze), který funguje i s mnoho kecama od Iděsu, což vždy zavřu, jen na stránce loginu pro diskutování musí být vypnut - jinak se nelze přihlásit. Ale taky mám trochu potíže když otvírám fotogalerii se mi tak 1:5 neotevře hned a musím načíst znovu, pak už jde vždy. Píšu hlavně pro informaci a ostatní, protože je to spíše vlastnost než závada, a závisí možná na verzi FF a jeho pluginů a dále tvůrcích stránek od Babišova impéria, kteří mě stále více připadají jako když každý den hulí !
Mysteri

#5 Příspěvek od Mysteri »

Doobeda v praci: Explorer - O.K, doma OPERA - tiež všetko O.K.
nekmil

#6 Příspěvek od nekmil »

U nás "OPERAtivců" vše normální. :D
TAKJAN

#7 Příspěvek od TAKJAN »

Toto se stalo tak před třemi týdny, ze dne na den asi. Nic v PC se neměnilo. Pouze obrázky v nějaké galerii nejdou. Klik, černo, klik další, jakoby se načetl, ale taky černo.
FHonza

#8 Příspěvek od FHonza »

Vyzkoušej nejdřív zmáčknout vpravo nahoře náhledy. V nich pak teprve vybrat konkrétní obrázek. Mně to takhle funguje. Jinak mi to taky přestalo úplně stejně cca před třemi nedělemi fungovat. Vypnutí/zapnutí blokování reklamy na to nemá vliv.
TAKJAN

#9 Příspěvek od TAKJAN »

Pravda, jde to. dík
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“